HA egész nap almát eszek vizet iszok és csak egyszer kb két órakor eszek főtt ételt mennyit fogyhatok?
Ez több tényezőtől függ.
Egy biztos: észszerűtlen ötlet.
Felejtsd el, nem fogod bírni.
Az alma megnöveli a gyomorsavat, és kiváló étvágyat csinál.
Ezen kívül ha sokat eszel belőle, még sok cukrot is fogsz fogyasztani, hisz gyümölcs.
A második héten már undorodni fogsz a látványától is.
De koránt sem garantált, hogy fogyni fogsz, ha mondjuk eszel napi 2 kiló almát és egy tányér csirkepörköltet nokedlival és tejföllel.
semmi értelme
az alma tele van gyümölcscukorral, ami szénhidrát, amit kerülni kéne. egész nap azt ennél... aha. sanszos a fogyás. ha egész nap kb 2 almát megennél az már jó lenne.
ésszerű, alacsony szénhidrátos magasabb fehérjetartalmú diéta és kardió. azzal tartósan is megmarad a súlyod, nem úgy mint egy ilyennel. még ha le is fogynál ahogy eléred a célod visszatérsz a szemét kajákhoz, mert ezen nem lehet élni. egy normális egészséges étrendhez viszont hozzá tudsz szokni ahogy a mozgáshoz is, így ha megvan a súly némi bűnözés belefér, de ha normálisan kajálsz és mozogsz nem fogod visszaszedni a ledobott kilókat. életmód váltás... ami tartható is... nah amit leírtál az nem az
www.fogyokuradieta.com
csak a google-be kéne beütni... -.-'
Ácsi! Aki azt írja, hogy szorulást, meg gyomorégést okoz a sok alma, az nem evett még sok almát. Én naponta 1,5-2kg almát megeszem, igaz, mellette táplálkozom rendesen, tehát nem diéta, de nekem semmi bajom az almától. Sőt, almafüggő vagyok. Kb 5-6 éve tényleg naponta kilós nagyságrendben eszem meg az almát és ha nem jutok hozzá hiányzik. Mint egy függőség. És soha nem csinált savat vagy extra étvágyat. Én éhgyomorra is bírom enni az almát és még lefekvés előtt is eszem egyet-kettőt. Nekem attól van a bajom, hogyha nem ehetek almát.
A kérdezőnek azt javasolnám, hogy reggel egyen pár szem almát, majd kicsit később reggelizzen rendesen. Ebédre ehet szintén rendes kaját, de az étkezések között nyugodtan fald az almát. Vacsorára pedig pár falat sajtot vagy/és felvágottat egyél és az almát. Amúgy a paleolit étrendet javaslom kiguglizni és az almától ne félj. Annak a cukor és a szénhidráttartalma nem gyorsan, hanem lassan szívódik fel a rostok és a többi enzim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!