Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha kövér vagyok?

Mit tegyek ha kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet a következő:

Kor:14

Súly:90kg

Magasság:175cm

Hát mit mondjak?! Én is ugyanúgy ember vagyok mint a többi csak kicsit ducibb vagyok. Nem akarok anorexiásra fogyni,hanem minimum 70kg.-ra..:(( Nagyon rosszul esik mert csúfolnak az osztály társaim.. Jó lenne ha segítenétek.Olyan fogyókúrára lenne szükség amivel letudok fogyni. Mit tudtok nekem mondani? Ja és még egy kis bibi... 25 napon belűl legalább 2-3kg nagyon nagyin lekéne fogyni,mert megyünk vizsgálatra és ígéret volt hogy fogyni fogok. Hosszútávú fogyókúra is kéne meg olyan is amivel hamar tudok fogyni 2-3kg-ot. Gyógyszeres kezeléseket nem szeretnék csinálni..Várom mindenkinek a válaszát.:) Üdv.: egy olyan ember mint a többi ember

2014. máj. 9. 15:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem kemény.Amit irtam elötted kibírtam :)
2014. máj. 10. 18:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha kibírható még nem feltétlenül jelenti azt, hogy értelme is van, vagy hogy egészséges.
2014. máj. 10. 19:10
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!:)) Igyekszem betartani 1-2 tippet:)
2014. máj. 12. 16:32
 14/18 anonim válasza:
sikerült le fogyni ? :)
2016. okt. 26. 16:48
 15/18 anonim válasza:
Tenyleg, azota mit sikerult elerni???
2017. febr. 4. 21:46
 16/18 anonim válasza:
14-es vagyok, csak most olvastam vissza a kommenteket, es iszonyat zavar, hogy elirtam a lefogyni szot. Teloval sotetben siettem biztos a felet nem latom annak, amit irok. Igen, majd jelezz, hogy mit sikerult (szerintem mar torolte magat innen amugy)
2017. márc. 3. 20:03
 17/18 anonim válasza:

Na basszus.

Utolsó-> Szerintem is törte magát:(

Pedig engem is érdekelt volna a válasza 4 év elteltével is.xd

2018. máj. 29. 18:39
 18/18 anonim válasza:
*törölte
2018. máj. 29. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!