Mit tegyek ha kövér vagyok?
Szóval a helyzet a következő:
Kor:14
Súly:90kg
Magasság:175cm
Hát mit mondjak?! Én is ugyanúgy ember vagyok mint a többi csak kicsit ducibb vagyok. Nem akarok anorexiásra fogyni,hanem minimum 70kg.-ra..:(( Nagyon rosszul esik mert csúfolnak az osztály társaim.. Jó lenne ha segítenétek.Olyan fogyókúrára lenne szükség amivel letudok fogyni. Mit tudtok nekem mondani? Ja és még egy kis bibi... 25 napon belűl legalább 2-3kg nagyon nagyin lekéne fogyni,mert megyünk vizsgálatra és ígéret volt hogy fogyni fogok. Hosszútávú fogyókúra is kéne meg olyan is amivel hamar tudok fogyni 2-3kg-ot. Gyógyszeres kezeléseket nem szeretnék csinálni..Várom mindenkinek a válaszát.:) Üdv.: egy olyan ember mint a többi ember
Hát, először is jó lenne tudni valamit az étkezési szokásaidról. Mit eszel reggelire, tízórai, ebéd stb... Gondolom komoly változtatások kellenek majd.
Gondolom a mozgásod az kb az iskolai tesiórák, azon kívül be kellene még iktatni valamit, legalább 2 alkalmat, amit élvezel is (tánc, csapatsportok, biciklizés).
nem az a baj, hogy korán reggelizel, hanem az, hogy kakóscsigát!
Rengeteg szendvicset eszel, legalább teljes kiőrlésű kenyeret/zsemlét veszel?
Zöldségféle/gyümölcs hol van az étrendedben?
A 6 után nem eszel is hülyeség. Ha nem 8-kor fekszel le, akkor lefekvés előtt 3 órával egyél utoljára, ne 6-kor.
Napi 2-3 liter folyadékot - vizet iszol?
Igen, a szendvics kicsit sok, illetve a kakaós csiga sem javallott. Ehetnél helyette tojást (előző este is elkészíthető), teljes kiőrlésű pékárut, zöldségeket, zabkása, müzli (itt nem a csokis meg ilyen-olyan gabonapelyhekre gondolok, hanem teljes kiőrlésűre).
Érdemes lenne teljes kiőrlésű pékárura cserélned a szendvics alapokat, illetve az egyik szendvicset mondjuk lecserélhetnéd egy adag zöldségre (műanyag dobozban könnyen szállítható, friss marad), vagy egy doboz kefirre valami gyümölccsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!