Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha kövér vagyok?

Mit tegyek ha kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet a következő:

Kor:14

Súly:90kg

Magasság:175cm

Hát mit mondjak?! Én is ugyanúgy ember vagyok mint a többi csak kicsit ducibb vagyok. Nem akarok anorexiásra fogyni,hanem minimum 70kg.-ra..:(( Nagyon rosszul esik mert csúfolnak az osztály társaim.. Jó lenne ha segítenétek.Olyan fogyókúrára lenne szükség amivel letudok fogyni. Mit tudtok nekem mondani? Ja és még egy kis bibi... 25 napon belűl legalább 2-3kg nagyon nagyin lekéne fogyni,mert megyünk vizsgálatra és ígéret volt hogy fogyni fogok. Hosszútávú fogyókúra is kéne meg olyan is amivel hamar tudok fogyni 2-3kg-ot. Gyógyszeres kezeléseket nem szeretnék csinálni..Várom mindenkinek a válaszát.:) Üdv.: egy olyan ember mint a többi ember

2014. máj. 9. 15:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%

Hát, először is jó lenne tudni valamit az étkezési szokásaidról. Mit eszel reggelire, tízórai, ebéd stb... Gondolom komoly változtatások kellenek majd.

Gondolom a mozgásod az kb az iskolai tesiórák, azon kívül be kellene még iktatni valamit, legalább 2 alkalmat, amit élvezel is (tánc, csapatsportok, biciklizés).

2014. máj. 9. 15:48
 2/18 A kérdező kommentje:
Hát reggelire mindig egy kakóscsigát(6kor). Tudooom korán eszek.:)) tízóraira egy szelet kenyér összerakva vajjal és szalámival, suliba nem vagyok ebédes ezért csak ugyanugy mint 10óraira egy szendót.. ha éhes vagyok kb 2 óra felé megint egy szendót(nem mindig) és mikor haza érek 4 felé eszek főtt kaját.! utána meg csak este ha rámjön egy almát vagy valamilyen gyümölcsöt. de próbálom megállni hogy 6 után semmit,ami nagyjából (nem mindig!) megy.. Hát hetente CSAK 2x van tesi de az olyan is..az óra 45 percéből kb.15-20percet vagyunk aktívak mert olyan a tanár amilyen. Amúgy meg kézi edzések vannak hetente megintcsak 2x... Igazából olyan fogyókúrára gondoltam amit otthon tudok csinálni..
2014. máj. 9. 15:57
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

nem az a baj, hogy korán reggelizel, hanem az, hogy kakóscsigát!

Rengeteg szendvicset eszel, legalább teljes kiőrlésű kenyeret/zsemlét veszel?

Zöldségféle/gyümölcs hol van az étrendedben?

A 6 után nem eszel is hülyeség. Ha nem 8-kor fekszel le, akkor lefekvés előtt 3 órával egyél utoljára, ne 6-kor.

Napi 2-3 liter folyadékot - vizet iszol?

2014. máj. 9. 16:02
 4/18 A kérdező kommentje:
mondjuk reggelire sajtospogácsa?? Hát mondjuk télleg sok 3 szelet kenyér,.. Sima fehér kenyér.. Napi minimum 2 db almát eszek de nem mindennap
2014. máj. 9. 16:04
 5/18 A kérdező kommentje:
1.5-2l vizet iszok naponta kb.
2014. máj. 9. 16:05
 6/18 A kérdező kommentje:
ja és kérlek ne nézz akkora tehénnek, mert monjduk a magasságom is megvan hozzá.. szóval igen papír szerint túlsúlyos vagyok, de amúgy ha rámnéznél akkor csak duci..:))
2014. máj. 9. 16:06
 7/18 anonim ***** válasza:
74%

Igen, a szendvics kicsit sok, illetve a kakaós csiga sem javallott. Ehetnél helyette tojást (előző este is elkészíthető), teljes kiőrlésű pékárut, zöldségeket, zabkása, müzli (itt nem a csokis meg ilyen-olyan gabonapelyhekre gondolok, hanem teljes kiőrlésűre).

Érdemes lenne teljes kiőrlésű pékárura cserélned a szendvics alapokat, illetve az egyik szendvicset mondjuk lecserélhetnéd egy adag zöldségre (műanyag dobozban könnyen szállítható, friss marad), vagy egy doboz kefirre valami gyümölccsel.

2014. máj. 9. 16:08
 8/18 A kérdező kommentje:
ez a szendvics lecserélése gyümölcsre jó ötlet! köszönöm!:))
2014. máj. 9. 16:11
 9/18 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanilyen voltam.Hogy mit cisnáltam és hogy lettem 55 kiló fél év alatt?Lemondom: Nem kell mást csinálni mint nem enni ch-t reggeli:almát ettem ebédre csirkemellet vacsorára túrót vagy egy kis salátát.Ennyi közben sportoltam súlyzós edzést végeztem illetve a csuny hasból kocka hasat kezdek frmálni :)
2014. máj. 9. 20:17
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Jaj, azért az utolsó válaszoló módszere sem valami tökéletes. Azért nem kell ennyire minimumra venni a szénhidrátot. Reggelire is nyugodtan lehet többet enni, aztán a köztes étkezések legyenek kisebbek. Kérdező, nézz utána a szálkásító étrendnek, az segítene a legtöbbet.
2014. máj. 9. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!