Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem mondom, hogy kövér vagyok,...

Nem mondom, hogy kövér vagyok, de az eddigi sulyomhoz képest híztam eléggé sokat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
151cm vagyok és 45 kiló. Ezzel még nincs is baj. Csak hogy a hasamon látszik egy kis háj(úszógumi). Nem igazán szeretnék diétázni mert szerintem az nem egészséges és nem is birná a szervezetem. De ha tudnátok ajánlani valami torna gyakorlatot azt megköszönném..:) Örülnék, ha videót is linkelnétek róla.:) Azonban videó nélkül is megteszi. Előre is köszönöm! :D

2014. máj. 4. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy fogalmatlan vagy.
2014. máj. 4. 14:25
 2/5 A kérdező kommentje:
És szabad tudnom, hogy ezt miből szűrted le?:O
2014. máj. 4. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:

1.Nem tudod mit jelent az,hogy diétázni.

2.Azt hiszed,van lokális fogyás.

2014. máj. 4. 15:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Képzeld tudom mi az hogy diétázni! Azért mondtam, hogy nem szeretném azt mert egyszer komoly bajom lett belőle!
2014. máj. 4. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:
És mégis milyen diétát csináltál?Gondolom szakszerűen ügyeltél makronutriensek megfelelő,minőségi bevitelére...
2014. máj. 5. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!