Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is fogyóznom...

Szerintetek is fogyóznom kellene? Lesz valami bajom ha így maradok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 167 cm és 77 kg. Eddig csak a suliban csúfoltak, ami nem igazán zavart, de most már a szüleim is szóltak, hogy nem kéne ennyit ennem. 13 évesen amikor mérték a súlyomat, akkor 47 voltam. Elvittek orvoshoz is, de semmi bajom nincsen. Egyszerűen csak sokat eszek. De szeretek enni, és nem akarok fogyózni. Muszáj lenne?

2014. máj. 4. 00:31
 1/9 anonim ***** válasza:

inkább életmódot kellene váltanod.

a paleolit étrendre keress rá olvasd el a könyvet,és akkor ehetsz sok húst meg zöldségeket.

viszont az elhízást okozó gabonát, tejet,édességeket meg nem.

2014. máj. 4. 00:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. A szíved hamarabb el fog fáradni, az ereid elmeszesednek, a szemed megromlik, és az általános egészséged is romlik folyamatosan. Ha nekem nem hiszel, olvass utána az elhízás veszélyeinek. Arról nem is szólva, hogy a kinézetedre is hatással van... 15-20 kilóval könnyebben biztos sokkal szebb lány lennél :)
2014. máj. 4. 00:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, célszerű lenne, később sok egészségügyi problémád lehet belőle, pláne, hogy ha tovább hízol. Ott van például a 2-es típusú cukorbetegség, ami ha kialakul nálad, bármennyire is szeretsz enni, le kell mondanod a cukros dolgokról, és sokkal szigorúbb diétát kell követned, mintha még most kicsit egészségesebb életmódra váltanál.

És ne hidd, hogy a fogyózás egyet jelent a koplalással és az éhezéssel. Csak egy kicsit vissza kell fognod magad, kevesebb rosszat és több jót enned, valamint a mozgás is rengeteget segíthet, ha a diéta kevésbé megy.

2014. máj. 4. 01:14
 4/9 anonim ***** válasza:
ha majd elkezdenek érdekelni a fiúk, hidd el zavarni fog. szerintem még most kezdj el tenni ellene. azt nem mondom, hogy mondj le akármiről is, csak mindenből kevesebbet egyél, nem kell addig enni, amíg mozdulni sem bírsz. plusz kezdj el sportolni, az nagyon fontos.
2014. máj. 4. 03:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez 10-15 ,de 20 kiló felesleg is lehet,ha olyan a testalkatod.

Sportolni kéne valamit. Ez még nem zavar,de ha 20 évesen már 97 kiló leszel,hidd el fog..

2014. máj. 4. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Mit vársz itt? Megszavazzák azt hogy szeretsz enni?
2014. máj. 4. 13:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam ki a súlyomat... 82 vagyok, most mértem. Az nem elég, ha csak annyival eszek kevesebbet, hogy ne hízzak, és tartsam a súlyomat?
2014. máj. 4. 14:45
 8/9 anonim ***** válasza:

nah jó,kamu kérdés.

ennyi idősen ekkora tehénként kb számkivetett lennél a korosztályodban.

iskolai vizsgálatok után már régen beszéltek volna a szüleiddel,hogy fejezzék be a mérgezésed.

egy ilyen lány meg ha már rátalált az oldalra,akkor fogyási szándékkal tenné,ha nem is az egészsége miatt elsősorban,mert ugye 15 évesen még halhatatlan az ember,hanem azért,hogy ne vesse meg a korosztálya.

úgyhogy nem szép dolog cinikuskodnod egy ilyen dologgal.

2014. máj. 4. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:

29.4 a bmi-d. Mivel még gyerek vagy, ezzel a kórosan elhízott kategóriában vagy. Minél előbb változtatnod kellene, mert veszélyes szövődményei lehetnek. Akár még egy táplálkozási tanácsadót is érdemes lenne felkeresned.

Fiatal vagy még, most még nem tart sokból változtatnod.

Amúgy mikor mérted azt a 77 kg-os értéket? Mennyi idő alatt híztál fel 82-re?

2014. máj. 4. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!