Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok?

Nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Anyám állandóan azzal piszkáll hogy,fogyjak le.162 cm.és 61kg.vagyok.

Tudom hogy,fogynom kéne de nem tudok.Próbáltam már több fajta diétát és mellette sokat mozgok.

Sportolni nincs időm a két gyerektől és a munkától.

A múlt héten kinevettek a gyógyszertárban hogy,minek nekem a zöld tea amikor pont ideális a súlyom.

Férjem szerint is jó és szerinte szexi is vagyok mivel nem szereti a csontokat.

Anyám ezt miért nem tudja megérteni.Neki fáj hogy,nincs feszes lapos hasam és nádszál lábaim.

Ezzel a beszéddel velem is elhiteti hogy,kövér vagyok.

2014. máj. 7. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy nagyon kövér. S ha nem megy a fogyás, a férjednek tetszel, nem érzed magad rosszul így, akkor nem látok benne problémát, hogy így maradsz. Látni ugyan nem látlak, a számok alapján csak annyit mondhatok, hogy kifejezetten kövér semmiképpen nem lehetsz s szerintem az egészségedet sem veszélyezteted az egypár vagy jópár, de azért nem sok kiló fölöslegeddel :). Ha nagyjából egészségesen táplálkozol és élsz, írod, hogy sokat mozogsz, akkor nem lehet gond, legalábbis Te megteszed, amit tudsz, nem tojsz nagy ívben az egészségedre, mint sajna túl sokan...
2014. máj. 7. 14:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Hé, TE jól érzed magad, a férjed is így szeret, az orvos se látja indokoltnak egészségügyileg a fogyókúrát - AKKOR PONT JÓ VAGY.

Anyád meg elmehet a francba amiért próbál rosszkedvet csinálni neked.

2014. máj. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!