Nagyon kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Anyám állandóan azzal piszkáll hogy,fogyjak le.162 cm.és 61kg.vagyok.
Tudom hogy,fogynom kéne de nem tudok.Próbáltam már több fajta diétát és mellette sokat mozgok.
Sportolni nincs időm a két gyerektől és a munkától.
A múlt héten kinevettek a gyógyszertárban hogy,minek nekem a zöld tea amikor pont ideális a súlyom.
Férjem szerint is jó és szerinte szexi is vagyok mivel nem szereti a csontokat.
Anyám ezt miért nem tudja megérteni.Neki fáj hogy,nincs feszes lapos hasam és nádszál lábaim.
Ezzel a beszéddel velem is elhiteti hogy,kövér vagyok.
2014. máj. 7. 14:13
1/2 anonim válasza:
Dehogy vagy nagyon kövér. S ha nem megy a fogyás, a férjednek tetszel, nem érzed magad rosszul így, akkor nem látok benne problémát, hogy így maradsz. Látni ugyan nem látlak, a számok alapján csak annyit mondhatok, hogy kifejezetten kövér semmiképpen nem lehetsz s szerintem az egészségedet sem veszélyezteted az egypár vagy jópár, de azért nem sok kiló fölöslegeddel :). Ha nagyjából egészségesen táplálkozol és élsz, írod, hogy sokat mozogsz, akkor nem lehet gond, legalábbis Te megteszed, amit tudsz, nem tojsz nagy ívben az egészségedre, mint sajna túl sokan...
2/2 anonim válasza:
Hé, TE jól érzed magad, a férjed is így szeret, az orvos se látja indokoltnak egészségügyileg a fogyókúrát - AKKOR PONT JÓ VAGY.
Anyád meg elmehet a francba amiért próbál rosszkedvet csinálni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!