Ha száműzöm az édességet (teljes mértékben) az étrendemből, akkor tudok fogyni?
Ha igen, mennyi az a MINIMÁLIS idő, hogy látszódjon? ( 1 hónap után már látszik? most elég sok édességet eszem.)
163cm/50 kg 16/L ha ez számít. Köszi. :)
Itt van egy link, ami kimondottan a 18 éven aluliak számára számítja ki a testmagasság és a testsúly alapján BMI-t. (Mert életkortól is függ, hogy az értéket melyik kategóriába sorjuk)
Én beírtam az adataidat, és kipróbáltam pár kg-al kevesebb testsúlyra is.
Jelenleg a normál testsúlyú kategóriába tartozol, de ha már 3 kg-al kevesebb lennél, akkor soványnak számítanál.
Nos ez csak egy kis kitérő volt.
A kérdésedre a válaszom, hogy elképzelhető, hogy az édességmegvonás hatására fogyni fogsz, de egyáltalán nem biztos. Mert az is lehetséges, hogy a szervezeted nagyon nem akarja a fogyást és tartalék üzemmódra áll.
Ez annál is inkább elképzelhető, mert a normál tartomány alsó határán vagy.
Ha mégis beindul valami fogyás, akkor is számíthatsz rá, hogy elég lassú ütemben megy majd lefelé, mert azok szoktak gyorsabban fogyni, akiknek nagy a súlyfeleslegük. Rólad pedig ez nem mondható el.
Most már csak azt gondold meg, hogy érdemes-e szenvedned. Mert ha most sok édességet eszel és mégsem híztál el, akkor a teljes lemondás bizony szenvedés lenne. És benne van a pakliban, hogy a semmiért.
Az én javaslatom, hogy élj egészségesen, táplálkozz egészségesen, és így vagy szép. Has mégis meg szeretnéd próbálni, akkor egyél kevesebb édességet, de ne mondj le róla teljesen, mert az nem normális dolog, és a végén annyira fog hiányozni, hogy képes leszel felfalni egy édességboltot. :-))
Én nem értem a mai tiniket, mint te is, kérdező, miért akartok fogyni abból, amiből nem kell?
Én híznék inkább, hogy picit teltebb, nőiesebb idomaim legyenek, tudod, milyen nehéz volt a mostani alakomat megszerezni, mert nem tudtam hízni, és sose fogyókúráztam, és hallgathattam, hogy sovány vagyok, pedig nem szándékosan?
151cm magas vagyok, évekig 42kg voltam, most 44-45kg között vagyok ruha nélkül mérve, 45kg az elsődleges cél, 50-ig azért szeretnék elmenni, még akkor is csinos lennék, és legalább nem kéne 100 nadrágot felpróbálni, mire kapok 1-et, ami derékban nem bő.
van ott valami nyelvhelyességi galiba...egy plusz az, bocsi :)
(az előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!