Hogyan tudnám motiválni magam?
Mindenkit más motivál.
Amikor én fogyókúráztam, kalóriátszámoltam és mindig úgy válogattam meg, hogy mit eszek ebédre és vacsorára, hogy mennyi fér még bele a kalóriakeretembe.
Később befektettem egy pulzusmérő órába, ami azt is kiírja, hogy mennyi kcal-t égettem, és az hozta meg az igazi áttörést.
Jóformán sport függő lettem :)
Ha délután láttam, hogy hoppsz, egy kicsit átlépetem a kalóriakeretemet, felcsatoltam a pulzusmérőt és elmentem biciklizni :D
Engem nagyon tudott motiválni, hogy láttam, ahogy egyre nő az elégetett kalóriák száma az órámon és tudtam, már csak x-et kell ledolgoznom ahhoz, hogy vacsorázhassak :)
Ha látok egy jól retusált tökéletes fotót és utánna a tükörbe nézek, na az elég motiváló :-) Nálam az a gond hogy időhiányba szenvedek és olyan dolgokra pazarlom a fölös időm (ha néha becsùszik ilyen) amire nem kéne. Én pont olyan vagyok mint te. Akaratgyenge. A 167cm-mel és 60 kg-mal nem tudok mit kezdeni,medig nekem is az 55kg volt a versenysùlyom.
Pl engem az motiválna ha lenne valaki akivel eljárhatnék edzeni,futni,bicózni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!