Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tudnám motiválni magam...

Mivel tudnám motiválni magam a fogyásra?

Figyelt kérdés

elhatároztam február elején, hogy lefogyok. azóta nem eszem 6 után, heti 3x járok táncra (versenyszerűen 7 éve tehát ez kemény edzés) + amelyik napokon nincs edzés egy 20perc torna itthon. de semmi kedvem hozzá mostanában, általában ez a 'majd holnap' dolog jár a fejemben , de aztán holnap sem csinálom meg... valahogy nincs ami motiváljon, vagyis nemtudom, nagyon szeretnék lefogyni 5 kilót minimum, leginkább a combomból. (mióta nem eszem este, fogytam 3 kg-t és laposabb lett a hasam)

tudnátok valami bevált/hasznos ötletet mondani, mivel motiválhatnám magam, mivel ösztönözhetném magam a mozgásra, kevesebb evésre, fogyásra?

előre is köszönöm!:)

(ja és nem tudok ellenálni az édességeknek, ez a gyengém. ha van itthon egy tábla csoki, 10percenként kijárok a konyhába egy-egy kockáért. sajnos ezt nem tudom megáálni)

[ 14/L-160cm-63kg ]

2012. ápr. 1. 16:44
 1/2 anonim válasza:

én is így vagyok az édességekkel.. ebéd után meg ha délután eszek az ebédből akkor mindig kell utána egyek valami édességet.. sajna :) nemrég elkezdtem a fogyózást, és úgy szedtem rá magam hogy már régóta nézegetek vékony lányokról képeket, meg visszanézek magamról képeket és látom hogy fúh van rajtam felesleg nem kevés.. meg tv-ben is látom ezeket a fogyi műsorokat.. és persze a tükörben is rengeteget nézem magam aztán nemrég jutottam el arra a pontra hogy jó most már elég ebből és elkezdek fogyókúrázni.. jelenleg 67 kg vagyok, kb egy hónap alatt lefogytam 4-5 kilót. Két hete minden nap eljárok este futni unokatestvéremmel. hétvégén pihenőt tartok mert kell a testnek heti két nap regenerálódási idő. reggeli szendvicsemet már barna kenyérrel csinálom és rakok bele jó sok jégsalit :) de még mindig nem vagyok megelégedve a tejesítményemmel úgyhogy jövő héten méginkább figyelni fogok arra hogy mit eszek mert azt eléggé elhanyagolom.. valamit kikell találjak az édességre is mert ez így nem jó hogy folyton kívánom.. de szerintem ha valami édességre vágysz akkor igyál egy bögre kakaót kevés kakaóporral :) akkor az íz is meg lesz és a tej is egészséges pláne ha minden nap megiszol egy pohárral :)

16/L

2012. ápr. 1. 21:40
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. ezek tényleg jó ötletek.:))
2012. ápr. 2. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!