Tanácsok? Érdemes már most vennem kittlebellt? Illetve stagnálásból mivel lehetne kilendülni?
Már hosszú ideje diétázom, és mozgok, 106 kg-ról sikerült lejönnöm 93,5 kg-ra, de most megállt a mérleg. Hálistennek a nagy súlyom miatt elég sok evés mellett is beindult a fogyásom, nem kellett semmi drasztikus, csak a cukrot, keményítőt, tésztát, pékárut hagytam el, és lecseréltem a kólát vízre, a péksütit meg zöldségre, a csokit meg sajtra. Eddig csak enyhe cardio mozgást végeztem, és annak ellenére, hogy lassan fogyok, a hasam már most kötényesedik :( :( Érdemes már most elkezdeni a súlyzós edzést? Sok kis célom van, első a 95 volt, elértem, második a 85, harmadik a 75, és úgy gondoltam az első 3 célig csak cardiot csinálok, de ez így nagyon nem lesz jó :(
165 centi vagyok mindössze, és nem tudom mit tehetnék, hogy ne legyen bőrfeleslegem. A stagnálást csak mellékesen tettem fel, tudom, normális dolog, elkezdtem inni egy kis zöld teát, hátha besegít, meddig kell várni, és mi után van az a pont, hogy a diétán kell változtatni? Köszi a válaszokat!
Kérlek ne hurrogjatok le a nagy súly miatt, nem voltam ilyen debella, általában 70-75 kg voltam mindig, de elveszítettem fateromat, és hát 2 évig evésen kívül nem sokmindent csináltam.
Hiaba súlyzózol,diéta mellett nem izmosodsz. Heti 1 alkalommal érdemes elmenni atmozgatasnak de amúgy nem.
Ennyi feleslegnél normalis ha lassan feszesedik meg a bőr.Hideg fürdò,krémek segíthetnek ezen.
A fogyasod azért állt meg mert mint írtad az étrended nem átgondolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!