Miért nem fogyok? Kicsit hosszú, de kérlek olvasd el!
Kérlek segítsetek! 2 hete diétázom, átlagosan 1200-1300 kalórián vagyok. Ezeket fogyasztom: minimális gyümölcs, sok párolt és nyers zöldség, hús, tojás, light mozzarella sajt, felvágottak közül csak sonka, 1,5%-os tej (napi 1-2 dl max), natúr joghurt, zsírszegény túró, 12%-os tejföl (ritkán, minimális), sótlan szotyi, tejsavó fehérje (ha kevés a napi fehérjebevitelem), zabpehely ritkán. A napi szénhidrátbevitelem nem haladja meg a 90-100 grammot, a fehérjebevitelem 90-130 gramm között, a zsír az változó, van hogy 40, van hogy 70 gramm.
Első hét után lement 3 kg a mérleg szerint, tudom, hogy ez igazából csak víz volt, de most a 2. hét után 30 dekával többet mértem, mint az 1. hét után :( Azt vártam volna, hogy pár dekával azért kevesebb lesz, nem hogy több, mint egy hete! :( (Havim most nincs meg, tehát ez miatt nem lehet.) Valamit rosszul csinálok?? Vagy ez normális jelenség, hogy a 2. héten nem csökkent a súlyom? :( Amúgy a közérzetem sokkal jobb, mióta így eszek, finomított lisztes-cukros dolgokat egyáltalán nem eszek, rizst, krumplit sem, nem hiányoznak. A szénhidrátbevitelem főleg zöldségekből van, gyümölcsöt is keveset eszek. Multivitamint szedek meg pluszba C-vitamint. Tudom, hogy sportolni kéne, de betegség és időhiány miatt most nem tudok, pedig hiányzik, de majd 1 hónap múlva menni fogok. Addig is szeretném ezt a diétát tartani, még 5 kg-t akarok legalább fogyni, csak most elkeserített amit láttam a mérlegen. És félek, hogy ha nincs sikerélményem, nem leszek elég kitartó, és feladom. Tudtok valamit tanácsolni? Csináljak valamit másképp vagy csak legyek türelmesebb és lesz eredmény??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!