Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reális ez a kalóriaérték?...

Reális ez a kalóriaérték? (egy kicsit hosszú)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok. Nem eszek gyorséttermi kajákat, nem iszok cukros üdítőket, stb... (Az előző hónapban sikerült 3 és fél kilót leadnom, de úgy érzem, nem csináltam jól, ugyanis sokszor voltam éhes este, gondolom megvontam a szervezetemtől valamit. Nem akarom magam tönkretenni, ezért is írtam ki a kérdést. De sokat mozogtam- napi 1,5 óra szobabicikli-ami szerintem jó.)

Nemrég találtam egy nagyon jó blogot, aminek az írója véleményem szerint nagyon ért a témához. A belinkelt oldal az, ott van a kalóriaszámítás is. Nekem 1280 kalória jött ki, amit egy kissé alacsonynak találok. Nem szeretném magamat tönkretenni, ezért nagyon jó lenne, ha valaki hozzáértő segítene nekem megmondani, mennyi kalóriát kéne bevinnem egy nap.

Minden nap sportolok 1,5 órát. Hétfő,szerda,péntek- úszás

Kedd,csütörtök, szombat,vasárnap- szobabicikli

(Biztos van, aki azt írná, a súlyom teljesen megfelel a magasságomhoz és az életkoromhoz. Nem akarok koplalni, egészséges szeretnék lenni, ám mégsem gondolom, hogy a hasi- és a combon lévő zsírpárna része az egészségnek, illetve hogy "a kor velejárója").

Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad, és előre is a HASZNOS válaszod! : )

166cm / 58kg

[link]

2011. aug. 18. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezzel számolj inkább:

[link]

Kitöltöttem az adataiddal, akárhogy jött ki az 1280 kalória, az koplalás. Nagyon rossz.

Ennyi mozgással 2476-tal tartasz súlyt és 1926-tal fogysz heti fél kg (ez lenne az ideális).

2011. aug. 18. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
annak a blognak a fele szarság a másik fele meg erős csúsztatás
2011. aug. 18. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, átgondolom a dolgokat. Köszönöm a válaszaitokat! : )

(Ha valaki tud még írni valamit, nyugodtan tegye. Megköszönném!)

2011. aug. 18. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
én meg azt mondom, hogy 1900 kalóriával te nem fogsz fogyni. én is majdnem minden nap sportolok, kemény aerobik és 1600 kalóriával nem fogyok semmit csak súlyt tartok. oké alacsonyabb vagyok nálad de szerintem neked is kevesebbet kell enni a fogyáshoz.mondjuk nem tudom hogy számoltad ki az 1280 kalóriát , mert én a lifetilt alapján kiszámoltam az enyémet és 1450 jött ki úgy hogy én 160 cm és 48 kiló vagyok. tehát ha te magasabb vagy és több kiló akkor neked elve több lesz mint 1450. számold ki mégegyszer.
2011. aug. 18. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó, semmi szüksége a kérdezőnek fogyókúrára és bizony 2200 kcal körüli értékkel tökéletesen tudja tartani a testtömegét ennyi sport mellett
2011. aug. 18. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
17:14-es. a súlytartáshoz ehet többet persze de ő fogyni akar. ezért írtam hogy ennyivel nem fog fogyni. az 1280 kalória meg túl kevés.1500-1600 körüli lehet a fogyáshoz szükséges nála, persze sok sport mellett.
2011. aug. 18. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!