Reális ez a kalóriaérték? (egy kicsit hosszú)
Sziasztok!
16 éves lány vagyok. Nem eszek gyorséttermi kajákat, nem iszok cukros üdítőket, stb... (Az előző hónapban sikerült 3 és fél kilót leadnom, de úgy érzem, nem csináltam jól, ugyanis sokszor voltam éhes este, gondolom megvontam a szervezetemtől valamit. Nem akarom magam tönkretenni, ezért is írtam ki a kérdést. De sokat mozogtam- napi 1,5 óra szobabicikli-ami szerintem jó.)
Nemrég találtam egy nagyon jó blogot, aminek az írója véleményem szerint nagyon ért a témához. A belinkelt oldal az, ott van a kalóriaszámítás is. Nekem 1280 kalória jött ki, amit egy kissé alacsonynak találok. Nem szeretném magamat tönkretenni, ezért nagyon jó lenne, ha valaki hozzáértő segítene nekem megmondani, mennyi kalóriát kéne bevinnem egy nap.
Minden nap sportolok 1,5 órát. Hétfő,szerda,péntek- úszás
Kedd,csütörtök, szombat,vasárnap- szobabicikli
(Biztos van, aki azt írná, a súlyom teljesen megfelel a magasságomhoz és az életkoromhoz. Nem akarok koplalni, egészséges szeretnék lenni, ám mégsem gondolom, hogy a hasi- és a combon lévő zsírpárna része az egészségnek, illetve hogy "a kor velejárója").
Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad, és előre is a HASZNOS válaszod! : )
166cm / 58kg
Ezzel számolj inkább:
Kitöltöttem az adataiddal, akárhogy jött ki az 1280 kalória, az koplalás. Nagyon rossz.
Ennyi mozgással 2476-tal tartasz súlyt és 1926-tal fogysz heti fél kg (ez lenne az ideális).
Azt hiszem, átgondolom a dolgokat. Köszönöm a válaszaitokat! : )
(Ha valaki tud még írni valamit, nyugodtan tegye. Megköszönném!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!