Derék és csípő tájt van egy kis feleslegem, amugy piszkafa lábaim és karjaim vannak. Jó lesz igy? (Kicsit hosszú)
Reggelente általában gyümölcsöket eszem, ebédre egy kis halat vagy sülthúst fehér rizzsel,vagy valamilyen tésztát, vacsorára egy kis levest, kukoricalevest, vagy kevés tésztával. Néha megeszek napközbe egy joghurtot vagy ilyesmit de nem vagyok az a nagy nassolós tipus. És a csipő meg hasamról szeretném azt hogy eltünnének a kis feleslegek, tehát feszes legyen. sajnos eddig nem sportoltam, mégis látszik, esténként eljárok futni 30 perce de ebből max 10 perc futás, mert egyszerűen nem bírom, közben sétálok, és ha kicsit lenyugodtam nekiindulok megint. Emellett 30 felülést csinálok valamit alhasra egy kis lábemelést. A kérdésem hogy ilyen mozgással elérhetek valamit is? Csak most kezdtem, tehát későbbre gondolom kicsit beedződök, ugye?
Amugy 174 centi és 58 kiló vagyok.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!