Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kiszámoltam a testzsírszázalék...

Bia678 kérdése:

Kiszámoltam a testzsírszázalékomat, ez nagyon hájasnak számít? (többi lent)

Figyelt kérdés
Azt írja, hogy a zsír tömege 12.79 kg. Egyébként 163 cm vagyok és lány. Az nagyon rosszul néz ki hogyha a hasamon elöl mindenhol 2cm háj van és hátul, inkább a csípörészen, 3cm? Foggyak vagy jó ez így?

2014. máj. 2. 02:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"hanem azt, hogy ez normalis"

De hát ENNYIBŐL ezt nem tudhatod! Nem érted?

Ha megadta volna mellé a testsúlyát, vagy magát a testzsírszázalékot, ha már kiszámolta és nem csak a zsírtömegét, AKKOR tudnánk erről bármit is mondani!

Mondom, nekem NEM volt 13 kg zsírom és TÚLSÚLYOS voltam!

2014. máj. 2. 10:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Hiába adja meg a testsúlyát is, az is kevés adat, hiszen nem látod, hogy mennyi ebből az izom tömege.
2014. máj. 2. 10:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Régen nekem 168 centihez volt 10 kg zsír a testemen. Igaz akkor sok izmot veszithettem. A tömegem 52 kg volt. Azzal azért baromi vékonynak néztem ki. Szóval ha probálok magamból kiindulni, akkor 3-5 kg leadása jót tehet, de mi ugye nem látunk..
2014. máj. 2. 11:45
 14/14 anonim ***** válasza:

12,

de az nem is kell (most). Ha testzsírszázaléka magas, akkor akár izmos (alatta), akár nem, akkor is ki van téve egészségügyi veszélynek. Mondok egy példát: Fekete László erőemelő hiába izmos, akkor is nagyobb az esélye egy szívinfarktusra, mint egy szálkásabb társának, mert az izom felett borzasztó sok zsírt is cipel.

És ugyanígy fordítva. Az alacsony testzsírszázalékkal rendelkező női testépítők sem (sokkal) egészségesebbek, mint a csont és bőr modellek. Őket ugyanúgy veszélyezteti például a meddőség és a későbbi csontritkulás (amik a tartósan alacsony testzsírszázalék hosszú távú következményei).

2014. máj. 2. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!