Kiszámoltam a testzsírszázalékomat, ez nagyon hájasnak számít? (többi lent)
"hanem azt, hogy ez normalis"
De hát ENNYIBŐL ezt nem tudhatod! Nem érted?
Ha megadta volna mellé a testsúlyát, vagy magát a testzsírszázalékot, ha már kiszámolta és nem csak a zsírtömegét, AKKOR tudnánk erről bármit is mondani!
Mondom, nekem NEM volt 13 kg zsírom és TÚLSÚLYOS voltam!
12,
de az nem is kell (most). Ha testzsírszázaléka magas, akkor akár izmos (alatta), akár nem, akkor is ki van téve egészségügyi veszélynek. Mondok egy példát: Fekete László erőemelő hiába izmos, akkor is nagyobb az esélye egy szívinfarktusra, mint egy szálkásabb társának, mert az izom felett borzasztó sok zsírt is cipel.
És ugyanígy fordítva. Az alacsony testzsírszázalékkal rendelkező női testépítők sem (sokkal) egészségesebbek, mint a csont és bőr modellek. Őket ugyanúgy veszélyezteti például a meddőség és a későbbi csontritkulás (amik a tartósan alacsony testzsírszázalék hosszú távú következményei).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!