Megtippelnétek a súlyomat és a testzsírszázalékomat? (kép)
Magasság: 158 cm.
Mit gondoltok, jó így? Vagy híznom/fogynom kellene?
Mennyire találjátok csinosnak/nem csinosnak az ilyen testet?
Szerintem olyan 55 kg lehetsz.
Fogynod kéne vagy 5 kilót,aztán pedig izmosítani,szálkásítani,erősíteni,edzeni!
Talán 50kg?
Hogy mennyire csinos? Hát szerintem őszintén nagyon is, bárcsak egy ilyen csinos, nőies testű lány várna haza! (Már ha elmúltál legalább 18! :))
(De ettől még ne bízd el magad és ne használd ki a jó adottságaidat! :) Nem bunkóságból mondom, hiszen nem ismerlek...)
2. vagyok.
Dehogy kellene fogynod! Ökörség! Csak étkezz egészségesen és mozogj, a testalkatod így tökéletesen arányos, ahogy van! Nem szép, ha egy nő túl izmos, a legtöbb férfi nem szereti.
Köszönöm az eddigieket, jöhetnek még! Később elárulom, hogy mennyi az annyi.
2-es!
Bőven 18 felett. :)
5-ös!
A körmeimmel semmi, a lábujjaimat szégyellem, a kezemen pedig a gyűrű miatt satíroztam.
Egyébként az étkezésem rendben, mozgás is megvan. Kérdés, hogy mennyire látszik rajtam (a sport)?
Testzsírszázalék-becsléshez ért valaki?
A kategóriában rendszeresen olvasom, hogy ennyinek és annyinak kellene lenni, kíváncsi lennék, hogy rajtam szemre mennyi látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!