Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tegnap kiszámoltam itthon a...

Tegnap kiszámoltam itthon a testzsírszázalékomat, de elég érdekesre sikeredett? :D

Figyelt kérdés

tesztoszteron.hu 3 méréses alapján, ezt tudtam csak egyedül kivitelezni, a 7 pontosat már nem tudom egyedül megmérni. beírtam az adatokat, és az jött ki, hogy 10,9 vagy mennyi a testzsírszázalékom, ami kiváló (lenne). A hasam zsíros, a mellkasomon is van, a combomon is, meg mindenhol, és nem csak 1-2mm-s réteg, hanem 1-1,5-2cm-s is akár. lehet még keveset is mondok. nem tudom, hogy jöhetett ki ilyen eredmény, úgy hittem magas a testzsír%-om, hiszen 62kg-san és 170+cm-sen hájam van.

16/f

2011. nov. 9. 18:12
1 2
 1/15 dirtboy ***** válasza:

hát én nem tudom mert még sosem használtam azt a mércét nem is nagyon izgat hogy mennyi a testzsírom mondjuk de 170cmhez 62kiló nem sok súly.

nem tudom mit látsz te ott zsírnak de nem hiszem hogy zsíros tudnál lenni 62kilósan.

haver 173cm és 67kiló de kockás a hasa.

te azt mondod hogy 3centivel vagy alacsonyabb és 5kilóval kevesebb és te zsíros vagy.

szerintem nem vagy zsíros,lehet hogy a hasadon van egy kis zsír de minden hol nem hinném.

2011. nov. 9. 18:22
 2/15 A kérdező kommentje:
mutassak képet?xd
2011. nov. 9. 18:30
 3/15 dirtboy ***** válasza:
mutathatsz,de ne valami szemcsés gagyi képet
2011. nov. 9. 18:32
 4/15 A kérdező kommentje:

itt vannak, ha befeszítem a hasam a felső 4-6kockát látni nekem is kicsit, ha meg "lehúzom" a zsírt fölötte akkor tisztán látni 6ot. mellékeltem ilyet is.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

raktam többet is, oldalról látni leginkább, hogy milyen. igaz van már bennem kaja olyankor mindig nagyobb a hasam, de attól még nagy.

2011. nov. 9. 20:32
 5/15 dirtboy ***** válasza:

nem sok az,egy kicsit kintebb áll a hasad az okés ami lehet a kajától is de a gyomor miatt is.

úgy értem ha tág a gyomrod.

a lábadból nem látni sokat de zsír nem hiszem hogy van rajta,inkább csak nem fejlettek az izmok és azért hiszed hogy zsíros a lábad.

ez igaz a felső testedre is.

több izom kéne és akkor rendeződnének a dolgok.

így a képek alapján nem tudom kinek mennyi a testzsírja de nem tartom lehetetlennek azt a 11%ot nálad.

2011. nov. 9. 21:06
 6/15 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy én is lehetetlennek tartom, hisz akkor nem ilyen lenne a felső testem. hát nem tudom izmaim mennyire lehetnek fejletlenek, nem a gép előtt punnyadós életmódot választottam, futni járok, télen korcsolyázni, focizni is szoktam elég gyakran, biciklizni. igaz régebben nem nagyon sportoltam de 3éve kb folyamatosan. olyan 2hónapja súlyzózom is meg fegyencedzésbe kezdtem bele, féltávon járok a fekvőben, guggolásban és lábemelésben. hízni nem nagyon hízok meg az a helyzet hogy ugyebár minimális zsír felszedésével nem is nagyon tudnék izmosodni és úgy meg ha látnám hogy egyre csak hízok és hízok nem lenne jó :\
2011. nov. 9. 22:35
 7/15 dirtboy ***** válasza:

baromság,ahhoz hogy izmot építs nem kell zsírosnak lenned,a kajából amit megeszel építed az izmot nem pedig rajtad lévő feleslegből.

a kettő teljesen más szövet.

én azt írtam hogy NEM TARTOM lehetetlennek a 11%-ot.

ezt olvasd át és mindjárt jobban képben leszel.

[link]

2011. nov. 9. 22:43
 8/15 A kérdező kommentje:

akkor félre olvastam :)

tudom hogy izom nem lesz zsírból, csak azt mondom, hogy ha elkezdenék tömeget növelni akkor elkerülhetetlen lenne, ha nem tudnám úgy megépíteni a kajálásomat, hogy az majdnem tökéletes legyen, és így tutira szednék fel még pár kg zsírt is.

2011. nov. 9. 22:54
 9/15 dirtboy ***** válasza:

és az mit számít? semmit

felszed egy pár kiló izmot aztán szálkásítasz,mire ez eljön addigra meg kitapasztalod hogy mennyi ch kell majd a továbbiakban hogy ne zsírosodj vissza nagyon.

hidd el sokkal jobb egy később leszálkásított kb.65kilós test mint egy most leszálkásított 58kilós test.

még kimondani is rossz ha már a testsúly értéke 5-ösel kezdődik az már női testsúly,nem férfihoz méltó.

2011. nov. 9. 23:01
 10/15 A kérdező kommentje:
hát rámegy egy évem ilyenre az tuti, viszont ha bejön megéri. még jó is lenne de ha jó idő lesz, akkor a futást és focizást úgyse tudom elhagyni, azt meg itt sokszor olvasom hogy nem nagyon ajánlják tömegelés mellé.
2011. nov. 9. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!