Hogy érdemes országúti kerékpárt venni? Az baj, ha egy kicsivel kisebb a bicaj, mint amit kiszámoltam?
Szeretnék venni egy országúti kerékpárt.
Használtban gondolkozom, mert az sokkal olcsóbb. Találtam egy bicajt, ami nagyon tetszik, viszont az 55 cm-es.
180 centi vagyok, az átlépési magasságom 87 centi.
Ebből azt számoltam, hogy 57,42 lenne a legideálisabb. Tehát vagy 57-es, vagy 58-asat kéne néznem.
Az 55-ös nagyon kicsi lenne ehhez képest?
Vagy ti hogy vásárolnátok, hogyan jönnék ki a legolcsóbban? Vegyem meg alkatrészenként a bicajt?
Egyáltalán alkatrészenként (tehát ha külön veszem a vázat, miegymást) lehet használtat szerezni?
KÖszönöm előre is a válaszokat!
Nekem 3 biciklim van, mindháromban sok a használtan vett alkatrész, beleértve a hajtást is. Nem romlottak el 30 km után, az egyikbe olyan tízezer km-t rakhattam már, a másikba is többezret.
Szerintem az 55-ös vázat nyugodtan megpróbálhatod, ha van benne elég hosszú nyeregcső (előfordulnak vázak, amikbe képtelenség nyeregcsövet venni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!