Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tegnap kiszámoltam itthon a...

Tegnap kiszámoltam itthon a testzsírszázalékomat, de elég érdekesre sikeredett? :D

Figyelt kérdés

tesztoszteron.hu 3 méréses alapján, ezt tudtam csak egyedül kivitelezni, a 7 pontosat már nem tudom egyedül megmérni. beírtam az adatokat, és az jött ki, hogy 10,9 vagy mennyi a testzsírszázalékom, ami kiváló (lenne). A hasam zsíros, a mellkasomon is van, a combomon is, meg mindenhol, és nem csak 1-2mm-s réteg, hanem 1-1,5-2cm-s is akár. lehet még keveset is mondok. nem tudom, hogy jöhetett ki ilyen eredmény, úgy hittem magas a testzsír%-om, hiszen 62kg-san és 170+cm-sen hájam van.

16/f

2011. nov. 9. 18:12
1 2
 11/15 dirtboy ***** válasza:

félre értelmezted,kondis edzés után közvetlen nem jó a hosszú futás,ezt szoktam/szoktuk leírni.

egyébként mehet simán a futás és a tömegelés együtt,csak nem egymás után.

2011. nov. 9. 23:14
 12/15 A kérdező kommentje:

akkor mondjuk lenne hétfőn súlyzózás, kedden futás, szerdán súlyzózás, csütörtökön futás, pénteken súlyzózás, aztán lehet még szombatra egy lightosabb futás és vasárnap pihenés? de mondjuk a kajával még akkor is bajban lennék, sok húst eszem de nem tudok mindig csirkét, pulykát enni, gyakran van disznó, bár csak a sovány részét szeretem, nem tudom mi a neve talán karaj annak a részének :D

ez talán tömegelésnél nem is akkora baj, csak ha szálkásítani szeretnék, gondolom?

2011. nov. 9. 23:23
 13/15 dirtboy ***** válasza:

heti 3 súlyzós edzés lenne akkor.

kaja: nem muszáj csirkemellt enni mindig mehet csirkecomb is vagy más hús is,disznó az pont nem a legjobb a dodyhoz.

a lényeg hogy meglegyen a napi

5g/tskg ch

min.2g/tskg protein

rostok

vitaminok

egy kis telítetlen zsírsav

az a tömegnövelő étrend célja hogy ezek meglegyenek napi szinten.

a ch indulj 5ről aztán ahogy érzed úgy csökkentsd vagy növeld,a lényeg hogy azt elérd hogy ne nagyon zsírosodj de szépen fejlődj.

2011. nov. 10. 09:24
 14/15 A kérdező kommentje:

köszi, igyekszem majd akkor :)

viszont a szénhidrát ami nem rizsben van hanem bármi kaját nézek, vagy akár édesség abban van bőven cukor is, az nem gond?

2011. nov. 11. 16:13
 15/15 dirtboy ***** válasza:

de gond,nem lenne jó ha cukorral zabálnád tele magad.

a rizs az nagyon jó ch forrás hiszen 77% ch tartalmú,minden testépítő minden napi kajája.

edzés után mehet szőlőcukor /dextróz/ max 1g/tskg. persze azt bele kell számolni a napi adagba,mellé protein is kell.

reggel mehet zab ha nem vagy oda a rizs ért,meg hozzá valami proteines kaja.

estére nem kell már ch csak protein,abból is lassú kéne pl.túró egyél

2011. nov. 11. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!