Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? Holnap...

Hogyan fogyjak le? Holnap kezdeném

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és 10 kiló feleslegem van ,a szabályokat tudom,ogy sok mozgás meg ilyenek ,de nem tudom,hogy kezdjek hozzá:S Hogyan csináljam? Légyszi segítsetek elkezdeni! ( az idióta hozzászólok kíméljenek)
2009. dec. 25. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Kevesebbet eszel naponta többször, többet mozogsz. Gondolom azt tudod, hogy a fogyás kulcsa az, hogy a bevitt energia kevesebb, mint amit felhasználsz. Arra figyelj, hogy ne vonj meg hirtelen nagy mennyiségű kalóriát a szervezetedtől, mert az védekezésképpen lelassítja az anyagcserédet. Nyilván azt is tudod, hogy vannak negatív ételek, mint pl. a káposzta. Ennek az emésztése több kalóriát vesz el, mint amennyit bevittél vele, úgyhogy ilyeneket ehetsz bátran. Ugyanakkor vigyázz, hogy mindenképp vigyél be valamennyi zsírt és szénhidrátot, ezek teljes megvonása sokat ártana (cukorszint, vitaminfelszívódás stb). Én majd január elején kezdem, addig még habzsidőzsi :D

Veszek majd zöld teát (ilyen ginseng-es megoldás, nekem felgyorsította az anyagcserét korábban), plusz kipróbálom a Zeatax nevű rágótablettát, jókat olvastam róla. Emellett nagyjából azonos időben eszek naponta 6 alkalommal legalább, és mindig keveset, megválogatva.

2009. dec. 25. 17:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2009. dec. 25. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Tűzz ki celokat, es amikor ugy erzed,hogy 'feladnad' a fogyokurat, emlekezz,hogy miert is csinalod ezt.( bizonyara, nem vagy megelegedve az alakoddal,vagy a sulyoddal)

Gondolkozz el rajta,hogy mennyivel masabb lenne minden,ha magabiztosabb lennel(lehet az vagy :), ezt nem tudom,csak te tudhatod)!

Persze, ha sikerulne lefogyni, 100%,hogy buszkebb es magabiztosabb lennel :)!

Sok szerencset, ne add fel es bizz magadban!

Boldog Karacsonyt!

2009. dec. 26. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!