Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Augusztusig lehet ebből...

Augusztusig lehet ebből valami jót kihozni? (kép)

Figyelt kérdés
Épp ma akartam készíteni az alakomról képet,és az előbb találtam egyet.Mintha magam látnám. [link] hasamat és a derekam szeretem,viszont a combom nagyon vastag,fenekem nagy.Erre a 2 helyre hízom a legkönnyebben,elég 1 szelet pizza,pohár üdítő.Gerincproblémám van,elméletileg csak sétálnom,úsznom lenne szabad,viszont úszásra nincs lehetőségem.Esetleg kocogás,görkori,taposógép,ugrálókötél.. de ezeket is óvatosan.170 cm és 74 kg vagyok. 17/L
2014. ápr. 28. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Pont tökéletes. :)
2014. ápr. 28. 20:43
 2/8 anonim válasza:

nekem ez így tetszene de csak ha tök ilyen. de kizárt. egy fotó esetleg? akár priviben is.

Nem perverz 50es vagyok :) 21/L

2014. ápr. 28. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ilyen vagy, akkor az tök jó. Mondjuk én nő vagyok, tehát nem biztos hogy számít a véleményem :)

De nekem tetszik, szép nőies. Csak sportolj, hogy feszes maradjon a tested és ne lógjon itt-ott, és szép maradjon a bőröd.

2014. ápr. 28. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

addig simán le lehetne adni több,mint 10 kilót,ha a hozzáértés és a lehetőségek adottak.

és gerincproblémával kocogás?hosszirányú rázó-ütődő mozgás?

ezt gondold át újra.

milyen edzésre van lehetőséged?

mit tudsz a szálkásító,vagy a paleo étrendről a kalória számolásról,a szénhidrát bevitel csökkentéséről?

így sorban utána is nézhetsz.

az edzés meg a pontos probléma függvénye.

2014. ápr. 29. 01:33
 5/8 Mi közöd Tőle ***** válasza:
10%
Egy fejlődő ország jól lakna ezekből a combokból...
2014. ápr. 29. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés egyáltalán?
2014. ápr. 30. 01:07
 7/8 anonim ***** válasza:

mivel nem reagált semelyik válaszra sem,ezért valószínűleg a szokásos a célja,a kérdése.

berakta a képét egy kam körítéssel és a válaszokból arra kíváncsi,hogy mennyire vállalható a szénhidrát túladagolt alakja.

2014. ápr. 30. 01:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Persze a normális válaszokat!! Szervízben volt a laptopom,nem is voltam fent azóta,amióta ki írtam a kérdést.Ezer bocsánat!
2014. máj. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!