Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tanácsokat, Esetleg tapasztalt...

Tanácsokat, Esetleg tapasztaltatokat szeretnék kérni?

Figyelt kérdés

Életmódváltásba szeretnék kezdeni, és tanácsokra lenne szükségem, na meg persze biztatásra is. Van egy nyolc hónapos fiam, terhességem előtt sem voltam egy nádszálvékony alkat, 90kilóval kezdtem a babavárást. 95 kg voltam mire mentem szülni. (179centi vagyok)

A párom is nagyon elvitte magát, ő 209centihez kb 110-115kg. Neki egészségügyi problémái is lettek, pl a dereka, és a térde nem bírja a súlyt. Ő is szeretne lefogyni, mert így nemtudja tartani az iramot a fiúnkkal, és nem mellesleg egészségesek is leszünk. Kalóriaszámlálás a jó módszer? Kenyér, tésztaféléket mivel lehet helyettesíteni? Egy ideje rátértünk a minőségibb teljes kiőrlésű kenyérre, ebből kevesebb is fogy. A férjem 12órában dolgozik, nappal, és éjszaka. Több kilométert gyalogol egy műszakban. Mi lehetne a legjobb megoldás?

2014. ápr. 27. 16:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Szakember segítségét is lehet kérni.

De az evésen is változtatni, sok gyümölcs, zöldség, krumpli, rizsa, sok-sok mozgás, és felére csökkenteni az étel bevitelét.

Ez elsőre morbid, de 1-2 hét alatt hozzá lehet szokni, csak annyit enni amit eléget a szervezet! (én sovány vagyok, sokat dolgozom, keveset eszem)

2014. ápr. 27. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!