Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futás min.1 hónapig?

Futás min.1 hónapig?

Figyelt kérdés
ha szinte majdnem minden nap futok 15-20 percet, akkor 1 hónap alatt minimum hány kilót fogyhatok? és az látszana? előre is köszi a válaszokat:)

#futás #kiló #15-20 perc
2014. ápr. 26. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:

futkorászhatsz te bármennyit,ettől még egyáltalán nem biztos ,hogy fogysz is,

-bezzeg ha sokkal kevesebbet ennél,na az tutira meglátszana

2014. ápr. 26. 14:33
 2/8 A kérdező kommentje:
kedvesebben nem ment volna?? -.-"
2014. ápr. 26. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
fogyókúrás kérdést írtál ki ,nem lelkizőst,szöszi,
2014. ápr. 26. 15:12
 4/8 A kérdező kommentje:
jajj tudom ki vagy!
2014. ápr. 26. 15:13
 5/8 anonim válasza:
én csináltam ezt, hogy 3 hétig napi fél órákat futottam, de mellette abszolút nem figyeltem az étkezésemre(bentlakásos munkahely volt, nem válogathattam, hogy mit eszek) sütit is ettem úgy mint előtte, alkoholt is ittam rendesen, mégis fogytam. nemtudom megmondani, hogy mennyit,mert nem volt mérleg, de 3 hét után esett le rólam a farmerom.
2014. ápr. 27. 10:07
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 és látszódott is? :D
2014. ápr. 27. 14:27
 7/8 anonim válasza:
hát persze. 6-7 cm biztos lement a derék meg csípőtájékról
2014. ápr. 27. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen minimum érték.

A futás egy divatba jött de túlzottan értékelt, igen egyszerű de ehhez képest eléggé megterhelő mozgásforma.

Semmi sem biztosítja, hogy fogyni fogsz tőle. Vicces is lenne, ha elkezdenék futni, és valami nem létező összefüggés miatt fogynék az eléggé alacsony testzsíromból.. nem vicces, inkább nevetséges lenne.

Viszont ez a husibb nőkre ugyan úgy igaz. Csak mert futnak, nem fognak fogyni. Más kérdés az, hogy futás, zumba és egyéb divatos időtöltések helyett rendes edzést kellene csinálni, de aki fogyni akar annak alap a szálkásító diéta. Anélkül mégis mit..

2014. ápr. 29. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!