Más is büdöset izzad futás vagy edzés közben?
Figyelt kérdés
Mert azt vettem észre egy ideje, hogy én igen. Ez nagy baj?2014. ápr. 23. 18:57
1/9 anonim válasza:
Igen, komoly szervi elváltozásokra utalhat. Én általában fahéjillatú vagyok egy kemény edzés után. :D
2/9 anonim válasza:
Na nem mondod?? Nem lehet az, hogy előző életedben almáspite voltál? :D
3/9 anonim válasza:
Te, erre még nem is gondoltam!! Megmagyarázná, hogy miért álmodok folyamatosan almáskertekről illetve a porcukornyomokat amit néha magam után hagyok.
4/9 anonim válasza:
igen, én is rohadt büdös vagyok futás után :D
Csak nyugalom, az ég világon semmi bajod :DDD
5/9 anonim válasza:
Jaj, kéne csinálni almáspitét.... ahhmmmmm... Éhes lettem.
6/9 anonim válasza:
nem. nekem rózsaillatom van, de ha pukizok, akkor mogyorós csoki illatú leszek. szex után olyan édeskés vattacukor illat árad belőlem.
7/9 Mi közöd Tőle válasza:
Nekem ami az ánuszomon távozik barna massza az meg ibolya illatú. Ergó, ha te büdöset izzadsz kérdező, a hiba a te készülékedben van!
8/9 anonim válasza:
Mi 74 százalékkal meghitten beszélgetünk a fahéjról, sütikéről, ti meg jöttök az undiságokkal.... :(
9/9 anonim válasza:
Ha eddig nem volt olyan szaga edzés és futás közben, akkor érdemes orvoshoz fordulni, mert fertőzés vagy anyagcsere-betegség állhat a háttérben. Nekem egyszer a Balatonon sikerült valamit összeszednem, amitől a hátamon ózonos szagút izzadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!