Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ünnepek alatt figyelni...

Az ünnepek alatt figyelni fogtok a kajálásra?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 23:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Még jó!nem engedhetem hogy hízzak akár egy grammot is,mert már október óta küszködtem h 48 kg legyek.Úgyhogy saláta,zöldségek,esetleg párolt hal,és semmi édesség.Nálam így fog kinézni a karácsony.Nekem a vékonyság sokkal fontosabb mint bármilyen íz a számban.
2009. dec. 24. 10:39
 12/14 anonim ***** válasza:

NEM!

Ilyenkor mindenből eszek egy keveset,ami összességében kicsit több,mint általában amennyit eszek.

Egy év 365napból áll,most ez pár nap nem érdekes.Ilyenkor meg van mindennek a hangulata:karácsonyfa,finom illatok,együtt a család,finom ételek...szóval ha akarok az év többi napján fogyókúrázok,de ilyenkor nem:)

2009. dec. 24. 11:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Én sem fogok, eszek ami csak jól esik és megkívánok. Kb mint hétköznap. Annyi hogy hétköznap már estére nem eszek.

Szerintem a dolog kulcsa a rendszeres mozgás.

Ünnepek alatt is lefogok járni a konditerembe és uszodába, csak a kerékpározást sajnálom, mert ilyen időben nincs kedvem... Opsz, most jut eszembe megyek a műjégpályára korizni. Ennyi mozgás mellett én bármit megehetek...

2009. dec. 24. 11:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Én igen, ma is odafigyeltem hogy mindent megkóstoljak ami az asztalon volt!!:)
2009. dec. 25. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!