Fogyásnál a Szénhidrátokra kell figyelni vagy a kcal-ra?
a kettő teljesen más...
minden étel, még amiben nincs is igazán szénhidrát meglepő módon tartalmaz kalóriát. viszont szénhidráttal viszed be a legtöbb kalóriát, így ha csökkentett kalóriás diétát raksz össze akkor a szénhidrátot veszed vissza nem a húsokat, zöldségeket, hanem ami nagyobb arányban tartalmaz ch-t... a szalonnának igencsak magas a kalória tartalma, nem azért mert szénhidrátot tartalmaz hanem mert zsírt. a zsír a szervezetedben is energiaraktár, ez az állatoknál sincs másképp. az olajoknak is pl magas a kalóriatartalma, aztán egy csepp cukor nincs egyben sem...
A szénhidrátokra és a kalóriára is kell figyelni.
Ha fogyókúrázol semmikép ne egyél szalonnát meg töltöttkáposztát és pörköltöt na meg magyaros ételeket!
mindenre figyelj, oszd el a szénhidrát-fehérje-zsír arányt, szénhidrátra is szükség van főleg a reggeli órákban és a minőségi szénhidrát( teljes kiőlrésű kenyér, magvak, hüvelyesek, zabpehely, rizs, köles, gyümölcsök)
a szalonna hízlal tiszta zsír
Értem,köszönöm a válaszokat,igazából undorodom a szalonnától
,és a magyar ételeket sem szeretem igazán,inkább a japán konyhához állok közel,úgy tudom azok elégé egészségesek.Mások szerint nagyon keveset eszek,de ha többet eszek a megszokottnál,elkezd fájni a gyomrom. Naponta kb. 1300 kcal-t viszek be,és 40 percet futok. + még 20 percet mozgok valamit,csak hogy meglegyen az 1 óra,na így sikerült 1 hónap alatt lefogynom 8 kilót,de azt mondták hogy,a végén majd úgy is vissza hízom,mert hogy ez nem egészséges fogyás,és akkor mondták ezt a Szalonnás dolgot. Amit elég nagy hülyeségnek tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!