Holnapra visszahízok mindent, ha ma elkövettem ezt a szörnyű hibát?
Figyelt kérdés
Annyi ilyen kérdés van gyakorin, hogy lassan a falra mászok tőle. Főleg, mikor az illető azon problémázik, hogy egy almával többet evett, mint amit szabadott volna. Egy naptól nem lehet el- vagy visszahízni, akkor sem, ha végigzabálod. Ennek bizonyítására mától kezdve vasárnap estig csupa olyan dolgot eszem, ami tiltólistásnak számít, majd hétfő reggel megmérve magamat bizonyítom, hogy az elmélet valójában tény és gyakorlatilag egy apró bűnözéstől senki sem fog kétszeresére dagadni. Persze azért senkit nem bíztatok olyan mértékű és minőségű zabálásra, mint amit én fogok véghez vinni.
Pár fontosabb adat: Nem: nő
Magasság: 162 cm
Súly: 40 kg
Fogyás eddig: 15 kg
Nos, este érkezem a mai napi eredményekkel : )
2014. ápr. 25. 14:54
12/14 anonim válasza:
Tökéletesen értelmetlen és tudománytalan, ráadásul egészségtelen szélsőségeket valósítasz meg...
13/14 anonim válasza:
Azt a ku**a te egy nap alatt kiszartál 10kg-ot? xD nem semmi teljesítmény... Menj el szaró versenyre megnyernéd xDD
14/14 anonim válasza:
Hát nekem ez komolyan segített és szórakoztatott is, köszi:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!