Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megint 1 ilyen baromi hülye...

Megint 1 ilyen baromi hülye kérdés, bocsi. Elkövettem a fogyókúrázók rémálmát. (? )

Figyelt kérdés

Beettem. A mai napomat azzal kezdtem, hogy befaltam 4 db túrós rétest és 1 nagy tányér (2 db) töltött káposztát. Ma már semmi mást nem szeretnék elfogyasztani.

Tudom, hogy ennek nem lett volna szabad megtörténnie, de ennek megtörténtével sem jött el a világ vége. De, annyira összejöttek megint a dolgok, hogy még a fogyás sem tudott motiválni. 41 napja fogyókúrázom, szépen pörögnek lefelé a kilók, ha visszatérek az eredeti 1600-1700 kcal-os diétámhoz, ennek a kilengésemnek nem marad látszata, igaz?

2012. febr. 13. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz látszata..Nyugalom.Az,hogy ma már nem eszel nagy baromság.Tessék enni,mert holnapra ki leszel éhezve..
2012. febr. 13. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor összeütök majd valami könnyűt későbbre, készítek valamilyen salátát. Köszönöm!
2012. febr. 13. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Uzsi és vacsi is legyen valami.
2012. febr. 13. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem most térj át a normál fogyókúrás napirendre. Az a kis plusz kalória, hát így járt... :)
2012. febr. 13. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a támogatást!
2012. febr. 13. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!