Naponta 32 km biciklizessel mennyi ido alatt lehetne lefogyni?
Figyelt kérdés
Az egyik baratnom naponta 32 km-t biciklizik,(2x16 km), delelott es keso delutan. Hetente legalabb 5szor megy.Mennyire hatekony ez? Emellett meg kellene valami dietat tartson?(marmint odafigyelni arra, amit eszik)?2008. júl. 26. 20:51
1/7 anonim válasza:
Én inkább úgy mondanám, hogy mire az ember napi 32km-t le tud tekerni, addigra lefogy, mert ahhoz már edzés kell, főleg ha nem is nagymamatempóban csinálja, hanem rendesen meghajtja. De gyorsan fogyaszt, az tuti, sőt ilyen távnál már a megfelelő energiautánpótlásról sem árt gondoskodni.
2/7 anonim válasza:
Biciglizéstől nem fogsz lefogyni max.izmosodik a lábod.
Futással többre mész meg egy kis egészséges táplálkozással.
3/7 anonim válasza:
A kerékpározás elsősorban formálja a lábat, izmosodik tőle. Ha fogyni szeretnek akkor véleményem szerint az egy 16km es távot cserélje le egy 3-4 km futásra. A sok kerékpározástól már elég " ereje" lesz ahhoz h lefussa, és persze hasznosabb.
4/7 anonim válasza:
A táv kevés ahhoz, hogy válaszolni lehessen: a tempó is kéne.
2*16 km pedig nem sok. Főleg valami jobb, váltós kerékpárral.
Ha még nem fogyókúrázott, és ha emiatt nem eszik sokkal többet, mint idáig - és persze jó tempóban teker - akkor lehet hatékony.
5/7 anonim válasza:
Kerékpározással is lehet fogyni...én személyesen mondjuk heti 2x tekerek le 34 km /2*17 km oda-vissza a város/ bár még mondjuk közbe van egy másfél orás edzésem,1 hónap alatt 4 kg ment le,de csak heti 2x csinaltam.
6/7 anonim válasza:
én ezzel a mennyiséggel már nem is látszanék. :)
sokkal kisebb távokkal és gyakorisággal fogytam 1 nyár alatt 10kgt. meg mostanában úgy hébe hóba eljárkáltam, aztán megint fogytam 5kgt :) sztem hatásos lesz.
csak a hirtelen leáll vele, akkor élő, h visszahízza...
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi valaszokat:) remelem h fog sikerulni
2008. júl. 29. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!