VALAKI ELMAGYARÁZNÁ H AKKOR A FUTÁSTÓL LEHET FOGYNI?
Figyelt kérdés
a környezetemben mindenki azt mondja h fussak és akkor lefogyok...
de itt a gyk-n mindenholazt olvasom h a futás nem jó semmire inkább találjak ki mást .
most akkor lehet futással fogyni vagy nem ?
2014. ápr. 24. 18:35
11/13 anonim válasza:
jaja:D igazad van de én az elhízottba azt is beleértettem akin van némi izom is és tömegel:D igazad lehet sokszor tényéleg hormonális probléma van mögötte de nem mindig,és ha eddig nem mozgott semmit kezdetnek megfelel.
12/13 anonim válasza:
Hé, én hormonális problémának tekintem azt is hogy megeszek két szelet kenyeret és a magasabb inzulinszint miatt egy kis zsír raktározódik, ami 1 alkalom alatt nyilván nem számít, hónapok alatt már látszódni fog.
Ennyi a nézeteltérés..
13/13 anonim válasza:
A szakértők vitája után én csak egy kis személyes tapasztalatot fűznék a dologhoz. Én 4 hónap alatt adtam le 13 kilót mindennapi futással, kenyeret, tésztát nem ettem, cukrot is kerültem, néha, ha megkívántam egy kis édeset, gyümölcsjoghurtot vagy kakaót ittam. Így abszolút tartható volt, nem kell ezt túlbonyolítani. Fontos, hogy legyél mértékletes, ne akarj egyszerre 40 percet futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!