Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 év alatt a tornáktól,...

2 év alatt a tornáktól, futástól izmosodtam, átalakultam viszont maradt rajtam zsír. Azt milyen étrenddel lehet eltüntetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék 10 kg zsírt leadni még nyárig.

Mivel 2 éve rendszeresen futok,sportolok de ilyen kis hullámzásos időszakban elengedtem magam és meghíztam.

Mikor tornázok látom hogy a combom izmos és a zsír lötyög na ezt akarom eltüntetni

Tulajdonképpen szálkásodni akarok hogy izom maradjon,fenék, és csak a zsir tünjön el de közben fogyni is 10 kilot centikben kisebb legyek:)

Javasolnátok egy étrendet miből álljon?

2014. márc. 22. 16:37
 1/1 anonim válasza:

Legelőször a napi kalóriaszükségletedet kell megtudnod, majd a kapott értékből levonni, legfeljebb 500-at. Ennyi kalóriát kell fogyasztanod naponta. Igazából tuti módszert nem lehet mondani, hiszen mindenkinek másképp működik a szervezete, de abban mindenki egyetért hogy a fehérjebevitelt figyelni kell, pont azért hogy ne izomból hanem zsírból fogyj. Pontos mennyiséget nem tudok mondani neked, mivel a korod, nemed, magasságod, súlyod kimaradt. Google-ben keress egy kalóriakalkulátort, ha tudsz angolul akkor érdemesebb úgy rákeresni, nagyobb a választék. Ha megvan ez a kalóriamennyiség akkor keress ez alapján egy szálkásító étrendet szintén Google segítségével. Ha magadnak akarod összeállítani akkor tudom javasolni a myfitnesspal.com oldalt. Óriási élelmiszer adatbázissal rendelkezik, elég sok magyar termék is megtalálható benne, illetve elvégzi a számításokat is helyetted. Nagyon tömören összefoglalva: kalóriaszükségletből levonni maximum 500 kalóriát, és ezt a számodra megfelelő arányok szerint elosztod fehérjére, szénhidrátra és zsírra. A fehérje legyen magas, a szénhidrát viszont ne túlzottan. Továbbá cukortartalmú cuccokat érdemes elfelejteni, sok zöldséget, gyümölcsöt kell enni, fehér húsokat, magas vízbevitel stb.

Elég tág így ez a téma, de remélem segítettem. Ha van még további kérdés akkor szívesen válaszolok, de kiszámolni azért nem szeretném Neked, mert mint mondtam tele van ezekkel a kalkulátorokkal az internet.

2014. márc. 22. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!