Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az izom nehezebb a zsírnál?

Az izom nehezebb a zsírnál?

Figyelt kérdés
Hello túlsúlyos vagyok és mindenkitől azt a tanácsot kaptam hogy " meny el gyúrni és alakítsd át a zsírt izommá " Már 3 hónapja járok edzőterembe de nem fogytam nagyon semmit . De a testemen érzem és látom hogy megnövekedett az izomzat . Mert sok helyen azt olvastam hogy ez egy hülyeség . De most már nem tudom hogy akkor ez hogy is van ?

2014. márc. 11. 17:25
 1/7 piriiiiii ***** válasza:
Elvileg nehezebb. Hogy a gyakorlatban mi az igazság, nem tudom, de szerintem is így van.
2014. márc. 11. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem nehezebb.

Lásd krumpli és a toll esetét. 1 kiló mindkettőből ugyanannyit nyom...

Amire te szerintem gondolsz az az, hogy az izom "kevesebb helyet foglal" (nem vagyok szakértő, nem tudom jobban megfogalmazni) mint a zsír. Ezért van az, hogy a kigyúrt 100 kilós férfiak kisebbek mint az elhízott 100 kilósak.

Javaslom, hogy mérleg helyett centivel mérd magad. És itt nem a fütykösre gondolok. Mérd a hasad, combod, mell... ahol akarod, akár mindenhol. Ill gondolom a konditeremben van pár bazinagy tükör ahol megtudod nézni magad és láthatod, hogy mennyi ment le a beledből.

2014. márc. 11. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló nem járt fizika órára. Sűrűbb, így azonos térfogatú nehezebb. Előbb diétázz, utána súlyzózz.
2014. márc. 11. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:

3:

Fizika helyett magyar órára is benéztél volna néha akkor lehet, hogy tudnád értelmezni amit írok.

2014. márc. 11. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Azonos térfogatú izom nehezebb mint a zsír.

De zsírból a büdös életben nem lehet izom.

2014. márc. 11. 19:05
 6/7 piriiiiii ***** válasza:

Négyes, ki beszél?! A Te mondatod így hangzik helyesen:

Ha fizika óra mellett magyar órára is benéztél volna néha, akkor lehet, hogy tudnád értelmezni, amit írok.

2014. márc. 11. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kell ezt cifrazni, az izomnak nagyobb a fajsulya.

[link]

2014. márc. 12. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!