Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10nap alatt egészséges 0,5l...

10nap alatt egészséges 0,5l almaecetet adagolni vizben? Ugy hogy 10nap alatt elfogy persze.

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez megint valami hülyeség... Mire jó?
2009. dec. 23. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Akármennyi almaecetet is megihatsz,akár 1 litert is 10 nap alatt,de ettől fogyni nem fogsz.
2009. dec. 23. 15:24
 3/8 A kérdező kommentje:
dehogynem.........(Y)
2009. dec. 23. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Erről már én is hallottam, állítólag működik a dolog! Csak akkor csináld végig a kúrát, ha jó a gyomrod, és az emésztésed, mert különben csúnya gyomorégés lesz belőle. Én a helyedben tennék bele egy kis mézet is, ez szintén egészséges, és nem lesz olyan baromi savanyú!
2009. dec. 23. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Csináld csak! Én ugyan sosem csináltam, csak életmódot váltottam. 6 kis étkezés naponta, rengeteg mozgás és edzés, és megtanultam TÁPLÁLKOZNI! 120 kilós kamasz voltam, most 90 kiló vagyok, és kockás a hasam.

Mindig a könnyű és rövid út tűnik szimpatikusnak azoknak akik gyengék. Csináljátok csak. Káposztkúra, vízkúra, almaecet... tőlem aztán füvet is legelhettek. Mert állandóan csak kibújni akartok az alól, hogy a tartós és kiváló eredményekért meg kell dolgozni...

F/28

2009. dec. 23. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:

drága 19:36os. Nem oktatást kértem. De örülök hogy kockás a hasad:) Csak nem tudom h mit keresel ezen az oldalon:)habár én sem vagyok kövér,csak husi.. de ez nem igaz,hogy nem tudunk megdolgozni. Igenis megtudunk. Ameddig te hónapokig fogysz 10kg-ot,én fogyok 3hét alatt. És ugyanúgy edzek mint te. Nem.. te vagy a gyenge. Am is már látszik h rosszul csinálod..eleve 1 nap 4x vagy 5x kell étkezni, nem 6szor. 2éves gyerek is tudja..:) ha már ezaz alap sincs meg,akkor azok a kockák lassan "elpárolognak". :*

16/L

2009. dec. 23. 20:53
 7/8 A kérdező kommentje:
19:23..
2009. dec. 23. 20:54
 8/8 anonim válasza:

nálam is elfogy ez a mennyiség. nem étkezés előtt iszom, hanem amikor szomjas vagyok. néha mézzel, szörppel vagy simán. még nem régóta kezdtem, mozgok is minden nap.

kíváncsi lennék a tapasztalataidra.

légyszi válaszolj!

2010. márc. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!