Sokat ettem ma? Egészséges?
1 db fehér kenyér(közepes nagyságú), 3db tükör tojás(letöröltem róla a zsírt amiben sütöttem és csak utána ettem meg) még sütöttem hozzá ki pár db párizsi palizert (kb olyan 6-7 db-ot , nagyon vékonyat vágtam),1 puding, 1 pohár kapucsinó, 4-5 db mandarin, 2-3 db nagy alma, anyum csinált paprikás csirkét de én abból csak 3db zúzát, 2-3 db májat ettem és pár szem krumplet, nagyon sok volt mára?? 14/L
ja és még ettem 2 tk-nyi mézet
inkább az lenne a kérdés, hogy elég-e egy 14 éves lánynak a fejlődéshez?
lássuk csak.. 3 tojás ~42g fehérje. csirke zúza: még egy kicsi. parizer, alma stb. elhanyagolható. tejestül mindenestül 50g fehérje körül ettél, ez számításba véve hogy még éveken át növekedne a szervezeted nagyon kevés! simán mehetne kétszer ennyi.
hogy a zsírt leitatod a tojásról jó, de ugyan akkor ehetnél minőségi zsírokat (olajos magvakból). puding, kenyér meg nem fér össze azzal, hogy keveset eszel. ezekkel úgy viszel be kalóriát, hogy annak semmi értelme, alapvetően káros is, mert egyszerű szénhidrátokkal dobálod a vércukrod, a tejnek is nagy az inzulin emelése, ahelyett hogy "normálisan ennél" ilyen sz.arokkal pótolod az energiát.
na nem kritikát írok, hanem tippet, inkább egyél a tojáshoz normális kenyeret (rozs, teljes kiőrlésű) illetve ehetnél még zabot, rizst.. de az ilyen pudingokat meg minél előbb megtanulod hogy nem étel, annál jobb lesz neked.
a másik, hogy ha nap közben fel is kelsz, nem csak fekszel, akkor ennél többet kell enned még fogyáshoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!