Szerintetek ha 165cm és 60 kg vagyok és mindennap sportolok (versenyszerűen tenisz) akkor tulsulyosnak számítok? 14L
Nem tudom mennyi túl súly van rajtad, mert nem látlak.
De az hogy valaki minden nap sportol, még nem lépteti olyan rendben, hogy ő nem lehet zsíros mint bármely más ember.
Igenis ma már eljutottunk odáig, hogy a gyerekeken is megmutatkozik fölösleges háj. Mégis cukorevést és a többi műkaját hogyan kellene tolerálnia az emberi szervezetnek? :)
Olyan edzőhöz jársz, aki nem ad táplálkozási tanácsot.
Én miért nem vagyok kő gazdag.. edzősködnöm kéne, még táplálkozási iránymutatást is adnék. 30 embert vállalok, értelmes edzéssel, táplálkozási tanácsadással, 10 rugóért havonta. Mindenkinek jó?
Én a tanítványaimnak elmondanám hogyan egyenek hogy a legjobb erőben legyenek, sose kelljen betegségektől tartaniuk.
A legtöbbet kihozzák amit a táplálkozásukból lehet.
De hát, sajna úgy látszik én nem teniszt oktatok, ez lesz a bökkenő. Pedig akkor nem kellene táplálkozási tanácsokat adnom, úgy látszik ez egy kis tenisz oktatóval szemben nem is elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!