A karácsonyi ünnepek alatt kb hány kilót szedtek fel, milyen gyorsan és milyen módszerrel dolgozzátok le?
Csatlakozok az elsőhöz. Ha én főzök a családnak, akkor még csak nem is eszem, hanem ugrálok körülöttük. Szaloncukrot évek óta nem veszek, mert tök felesleges és nem is túl jól. Szerintem sem kell azért duplán bezabálni, mert karácsony van.
Engem a trambulin tart kondiban, azon ugrálok
Végre!!!!! Köszönöm az előttem szólóknak!!! Ez, hogy mindenki zabál karácsonykor, ez egy vicc :D Nálatok egyébként nincs kaja? :D
Meg azt is imádom, hogy "most nem kezdek fogyókúrázni, majd karácsony után!" Váááá kész vagyok :)
Ez az evés, mint ha valami pótcselekvés lenne... Eszem egy kicsit ebből-abból, egy szelet süti talán... és kész. Aki egészségesen él, és étkezik, annak ez életforma. Nem úgy megy, hogy na akkor most karácsony van és zabálunk, utána meg majd lekoplaljuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!