Hogyan fogyjak le?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok, 15 éves és 61 kg. Igazából a testalkatom inkább izmos. Nem látszik rajtam ez a sok kiló, a hasam is lapos. Naponta meg iszok 2 liter vizet, vagy többet, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszek. Elég nagy mennyiségű adagot szoktam megenni főételek között, és ezt szeretném csökkenteni. Mozogni, edzeni itthon szoktam, sok felülést, és fekvőtámaszt napi szinten. Hogy érjem el, hogy mégse legyek "kövér"?2014. ápr. 18. 14:11
1/2 anonim válasza:
Teljesen rendben vagy. gratulálok jól csinálod. talán annyi hogy többször egyél kevesebbet, mielőtt jól laknál fejezd be a kajálást és mindent jól rágj meg hogy a gyomor hatékonyabban tudjon működni. hús zöldség mehet, szénhidrátot picit csökkentsd. Tejtermékeket ha lehet csak nagyon-nagyon minimálisan egyél, akkor is csak kemény sajtot. De ez nem etalon mert nem tudom hogy miket szoktál enni.
Délelőtt kevesebbet, mert akkor méregtelenít a szervezeted, délután többet mert akkor veszi fel a táplálékot és éjszaka építi be. Sok sikert.! De szerintem már most se lehetsz rossz :)
2/2 A kérdező kommentje:
:D köszönöm!
2014. ápr. 18. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!