Csak szerintem nevetséges?!
Szóval, tegnap volt az utolsó nap szünet előtt a suliban és pár ember felelhetett aki javítani akart. 12. osztály, gimnázium. Biológia órán a tanár megkérdezte az épp felelő diákot, hogy mit kell ennie, ha fehérjét akar juttatni a szervezetébe. Azt mondta, hogy FEHÉR KENYERET. Az osztályom kb. 30%-ának le se esett, hogy miért döbbentett le mindenkit a tanárral együtt ez a válasz..
Akárhányszor idekattintok erre az oldalra, jönnek az olyan nyomorult baromságok, hogy "hogyan fogyjak le", meg hogy mi a véleményetek az ananász meg a 2nap alatt mínusz 80 kiló kapszuláról és egyéb idiótaságok.
Miért ennyire tájékozatlanok az emberek? Miért nem lehet felfogni, hogy nincsenek csodaszerek, senki nem azért izzad a konditeremben és iszik egy fehérjeturmixot a mekis vacsi helyett, mert gyökér és nem tudja, hogy léteznek fogyasztószerek is.
Miért dőlnek be minden ilyesminek az emberek?! káposztaleves diéta meg narancsdiéta...kegyetlen.
Az osztálytársaim is, ugyanúgy mint én, érettségi előtt álló elvileg (gyakorlatilag nem) értelmes emberek(hozzáteszem hogy hétről hétre dagadtabbak) és ennyire nincsenek tisztában azzal, ami a legfontosabb...a saját szervezetükkel és egészségükkel.
De ha megkéred bármelyiket, hogy mondja el Kosztolányi életrajzát, gondolkodás nélkül végigmondja....
Csak szerintem nincs ez így rendben?!
Nekünk általánosban azt tanította a TANÁR, hogy nyár akkor van, amikor a Föld közelebb van a Naphoz, tél pedig naptávolban van.:)
Már elsőtől elkezdik kinevelni a gyerekekből a gondolkodásra való képességet, mindent a lexikális tudásnak rendelnek alá, azt magoltatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!