Mit csináljak, ha már nem bírom tovább? Részletek lent.
"de pár nap után már állandóan kajákat, főleg csokikat meg sütiket látok magam előtt, "
?
Akkor nem csinálsz egy ketogén csokit/sütit?
"és óriási vágyat érzek, hogy össze-vissza ehessek. "
Könyveld el sátáni csábításnak, ennyi.
"de ekkor az egészségesebb kajákból zabálok be sokat (pl. zabkása natúr kakaóporral, túró édesítővel diétás lekvárral, abonett diétás lekvárral, gyümölcs édesítővel natúr joghurttal"
Látod, akkor most tanuld meg gyorsan, hogy ezek nem egészséges kaják, persze hogy éhes vagy mellettük meg hízol.
A hús
a zöldségek
a gyümölcsök (mondjuk)
az olajos magvak
a gomba és a tojás az élelmiszerek. Nézd csak meg te miket eszel! Zab? Túró? Diétás lekvár, édesítő? Abonett?? Joghurt? Sorold be ezeket az ételek csoportjába, nem fog menni. Ennyi a baj. Miért eszel olyat, ami nem étel? Ne egyél nem ételt, nagyon rossz szokás. Nem nekem rossz, neked.
A dió-tökmag jók, na nem azoktól hízol bár oké, fogyás alatt nem árt ezekkel is mértéket tartani, de ha zsíros étellel egyszer jóllaksz, eszel még olajos magokat mellé, ez azért elég korrekt étkezési szokás lenne fogyáshoz (pl. ketogén).
"Most megint ott tartok, hogy az elmúlt napokban nagyon kívánom az édességet"
Hiszen tejtermékeket meg zabot eszel, úgy ugrál a vércukor és inzulinszinted, hogy nem is értem hogyan maradunk így életben. Az ember egy szívós, igazi badass lény.
"Ráadásul folyamatosan ideges vagyok, stresszes a munkahelyem, anyámékkal kell élnem, de nem vagyunk jóban, meg a pasimmal se úgy mennek a dolgok ahogy szeretném. Ráadásul épp menzesz előtt is állok"
Taichizni és qigongozni kéne (mint kb. mindenkinek).
De erre kevés lehetőség van, az is pénzbe kerül.. én azon dolgozom, hogy ez elérhető legyen mindnekinek. Sajna mivel a Hölgy társaid előbb mennek teljesen értelmetlen flabelosz, zumba meg fitness edzésekre, így én nem tudok hatékonyan dolgozni azon, hogy legyen nektek valóban jó hatású gyógytorna, önvédelmi edzés, relaxációs edzés, nyújtás stb.
Muszáj közösségben gondolkodni: ha Ti (nők) zumbázni mentek, akkor nem az én térdem fog megfájdulni.. viszont így nem lesz pénze a taichi edzőnek, nem fog tudni edzést tartani, új termet nyitni stb. így nektek nem lesz jobb, mint a zumba. Sajnos ez van ma. :(
De erről tényleg nem én tehetek, én nagyon pártolom a helyes étkezéseteket, a helyes és valóban jó edzéseteket.. de az kevés hogy én ezeket szeretném, ajánlom, nektek (női társadalom) is tenni kell ezekért.
Igazad lehet a tejtermékek miatti vércukoringadozással kapcsolatban :( De amiket írtál ha csak azt enném az meg olyan egyoldalúnak tűnik :( Nagyon szeretnék EGÉSZSÉGES lenni, testileg meg pszichésen is. Én tényleg azt hittem hogy a cukormentes, sovány tejtermékek egészségesek...
Hm, gondolom az ilyen edzések drágák meg kevés helyen vannak, főleg vidéken, amúgy elhiszem hogy jók, és hogy jót akarsz a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!