Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Igazából...

Hogyan tovább? Igazából segítségre lenne szüksége, részletek lennt.

Figyelt kérdés
Lefogytam, nem tudom, hogy tudnám tartani a súlyomat, eddig nagyon jól sikerült, de most már egészségügyi gondjaim vannak, és nem tudom, hogy tudnám megtartani úgy a megszerzett súlyomat, hogy közbe ne legyenek gondjaim az egészségemmel. Eddig azt hittem, hogy megy egyedül is ez az egész, de rájöttem, lefogyni könnyebb, mint megtartani a tömeget. Nincs itt olyan valaki, aki vállalna nekem étkezési tanácsadást, vagy ismer olyat, aki hajlandó erre? Előre is köszönöm, oltogatásokat mellőzzétek, de tudom, hogy úgy is lesz, de nem igazán fog érdekelni.
2011. febr. 14. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ha már lefogytál akkor ha életmódváltással fogytál akkor ezentúl is úgy kell étkezni ahogy a fogyásod alatt. ha nem életmódváltással fogytál akkor vagy bajban mivel akkor hamar visszamennek a kilók. mindenesetre a szénhidrátokra kell nagyon figyelni és heti minimum 3 alkalom 1 órás edzés kell. de az sem baj ha mindennap mozogsz valamennyit.legalább egy fél óra intenzívebb torna.
2011. febr. 14. 17:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, életmódváltással fogytam, elég drasztikus volt a fogyás is meg az életmódváltás is, csak már hullik a hajam ettől az étkezéstől?! (nem tudom, voltam vérvételen, vitaminhiányom nincsen), és bizonyos női dolgok nincsenek a helyén. És nem tudom, mit csináljak. A megtartással ilyen szempontból nincsenek gondok, csak nem tudom, hogy az egészséggel hogy kapcsoljam össze, jó lenne valaki, aki segít. De köszönöm, hogy válaszoltál!
2011. febr. 14. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!