ATW honlapkészítesben segítségre szorulok részletek alul?
Figyelt kérdés
ha beillesztem a hátteret azon hogy lesz szöveg
mien progi kell hozzá tök sötét vagyok ehez tudom várom a segítséget
2010. márc. 19. 22:25
1/6 anonim válasza:
Mivel illeszted be?
Hogyan?
Mi van meg eddig a html kódból?
2/6 anonim válasza:
Először is HTML programozást kéne megtanulnod,és értenéd.
Notepad és Notepad++ a legjobb weblapkészítő, de neked inkább a Kompozer nevű programot ajánlom, avval úgy tudod szerkeszteni, mint egy szöveget, a kódba való belenyúlás nélkül.
Ennek ellenére, hogy vannak ilyen programok, nem ártana megtanulni a html kódolást sem.
3/6 anonim válasza:
ajánlom inkabb a gportalt neked. nem szeretem, de először html-t kéne megtanulni. atw csak egy tárhely, ahoz hogy háttered legyen előbb progit kell szerezni, majd megirni a dolgokat, és ftp-vel feltenni atw-re.
4/6 anonim válasza:
Nincs olyan hogy ATW-s honlapkészítés. Az ATW egy tárhely ahova a honlapodat rakod fel. Egyébként túl nehéz lenne elmenni egy könyvtárba és onnan kivenni a megfelelő könyvet a szakirodalom részlegből? Fájna gondolkodni?
5/6 anonim válasza:
MPLAP(gprotal..stb) <-külömbözik-> ATW
atw az csak egy tárhely:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!