Mobil internetezéssel kapcsolatban lenne szükségem segítségre. Mit ajánlotok? Részletek lent.
Olyan szolgáltatásra van szükségem, ahol internetezni tudok laptopon, lehetőleg az ország bármely pontján.
Ezekről olvastam:
- mobiltelefon segítségével, vezetékes kapcsolattal
- mobiltelefon segítségével, Bluetooth kapcsolattal
- USB modemmel
- beépített modemmel
A legfontosabb, hogy állandóan online tudjak lenni, az ár csak másodlagos.
Melyik lenne a legjobb?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
A beépített modem a legpraktikusabb, az nem lóg ki a laptopból, nem törik le, nem kell ki-be húzogatni, csak előveszed a gépet bárhol az országban, és netezel.
Nekem volt egy Nokia netbookom, oldalt egy résbe benyomtam a Telenoros SIM kártyát, beírtam az APN nevét, és már ment is rajta a net bárhol, minden külön cucc nélkül.
Tehát én mindenképpen a beépített modemes laptopot vagy netbookot ajánlom, főleg, ha az ár nem számít.
Vodafone-nál is van netbook, beépített USB modemmel. Méghozzá Dell Inspiron. De ha más gépen (akár asztali gépen vagy más laptopon) is használni akarod, akkor jobb a bárhová elvihető USB stick.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!