Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hova tovább? (részletek lent)

Hova tovább? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Egy hónapom van hogy leadjam a jelentkezésemet de teljesen tanácstalan vagyok.Csak a Corvinuson és csak államilag támogatott szakokat fogok megjelölni de mindegyikkel van egy kis baj sajnos: Az első a Nemzetközi tanulmányok esz ez biztos ,viszont a 465 pont elég húzós... ezért fogok küzdeni de B és C terv is kéne... Na ezután marha nagy kérdőjelek vannak bennem. Nagyon érdekel még a turizmus (csak 428 pont) viszont sajnos nem vagyok túl jó matekból ezért elég szenvedős lenne. A kommunikáció és média tudomány is érdekelne a 455 pont is valamivel kevesebb mint a 465, de azt olvastam mindenhol (főleg ezen az oldalon ) hogy büfé szak, teljes mértékben értelmetlen és mehetek vele a mekibe dolgozni... Ami még maradt az a politológia. Előnye ,hogy csak 402 pont és hogy valószínűleg az alapképzés elvégzése után átvennének nemzetközi tanulmányok mesterképzésre , viszont ez egy száraz nagyon unalmas szak, ezért nem tudom hogy el tudnám e végezni... Szerintetek mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok...
2014. jan. 10. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha ennyi pontod lesz miért nem választasz olyan szakot amivel el is tudsz majd helyezkedni?
2014. jan. 10. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!