Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már lement 10 kiló. Hogyan...

Már lement 10 kiló. Hogyan tovább? (részletek lent)

Figyelt kérdés

96 kilóról indulva tegnap 86-tal mérlegeltem.

Normális étkezés, néha kis bűnözés mellett heti 3-4 biciklizéssel (minimum 18 km/h átlagsebességgel legalább 45 perc kis emelkedős szakasszal, de főleg sík terepen, közben folyadékpótlás) sikerült ezt az eredményt elérni március óta.

172 centis vagyok, szóval még bőven van mit leadnom. De szeretném a bicajozást kiegészíteni egyéb tevékenységekkel. A felső testem formálására szeretnék több hangsúlyt fektetni. A hát és főleg a has rész, amin javítanék.

A hátizmaim eléggé hajlamosak a húzódásra, ezért lenne jó dolog megerősíteni őket. A hasnál pedig egy dolog ugye az úszógumi hatékony eltűntetése, a másik pedig a biciklizésben a magasabb teljesítmény elérése.

Ki mit ajánl? Hogyan tovább? Úszás mennyire lenne jó, milyen rendszerességgel érdemes csinálni? Esetleg el kéne tolni az étrendet a fehérjék felé? Bármi ötletet szívesen fogadok.

23/F

2010. júl. 17. 01:02
 1/1 Bauxitfőzelék válasza:

Szerintem heti három bringa és 2-3 súlyzós edzés. 40-60 perc gyaloglás is jó, pulzusod 120-140 közt kell legyen, akkor égetsz zsírt.

Az úszógumi fog utoljára eltűnni, ilyen a férfiak genetikája.

2010. júl. 17. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!