Egyszerűen csak nem szoptatok tovább? Részletek lenn.
Igen "elmegy".
Figyeld magad, ha nem csomósodik, és telítődik iszonyatosan, akkor nem kell tenned semmit. Ha fentiek bármelyikét érzed, akkor masszírozd át a csomót és fejjél egy keveset, akár csak pár cseppet, hogy megkönnyebbülj.
Két-három nap, vagy egy hét múlva is jelentkezhet ez még.
Én akkor hagytam abba a szoptatást egyik gyerekemmel (betegségem miatt), amikor még napi 8-10x kérte, másfél hónap után tudtam eltenni a fejőgépet, az utolsó két fejés között már egy hét telt el.
Én nem a teendőkről írnék, mert most fogsz kapni hideget meleget a többiektől, az biztos! Egyébként úyis tudod, sok tea, hoemos bogyó, sírjon csak egész nap, de sűrűn tedd mellre, stb, stb.
DE ne foglalkozz azzal, hogy ki mint mond. Eddig szoptattál, már ez is nagy eredmény és ha abba akarod hagyni, hagyd! Minden lelki ismeret furdalás nélkül hagyd abba. A legfontosabb időszakban már megadtad számára azt ami a legjobb. Csak azzal foglalkozz, hogy mi a jó nektek, ne pedig azzal, hogy a társadalomban mi az elfogadott, mi nem az, mi az aktuális divat, mi nem az. Tegyél rá és csak magatokra koncentrálj!
az utolsónak igaza van, majd arják, hogy ljjel is óránként szoptass...
magától elapad, pikk-pakk. nekem kb. a 3. napra lett kicsit kemény a cicim, akkor újra megszoptattam, és azóta sem...
és amúgy én is szopipárti vagyok, de ha ő elutasítja, akkor ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!