Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Súlytartáshoz megfelelő lenne...

Súlytartáshoz megfelelő lenne így? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Már fogytam 10 kilót tavaly, télen visszajött belőle pár, abból ismét leadtam 2-t. Nem vagyok ezzel megelégedve, de most nem bírok szigorú diétát tartani, mert akkor jön a jojó effektus, sportolni most nincs időm, időm heti 2-3x tornázok. Majd nyáron szeretnék még fogyni 5 kilót, addig szeretném tartani ezt a súlyt Napi 1500-1600 kalóriával lehetséges lenne? Kenyeret, tésztaféléket nem eszek mert nem szeretem, édességeket hetente 1-2x sajnos azok a gyengéim. Főleg: hús, tojás, zöldség, gyümölcs, nem cukrozott tejtermékek, olajos magvak ezeket eszem. Ezzel lehetséges a súlytartás? (165/61)
2014. ápr. 16. 12:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Minden előre mutató változtatás jó. A zöldségek pedig mindig viszonylag gazdaságos de anyagilag nem annyira megterhelő választások.

Például 2 tojással (64-80 ft) némi zsírral és pár paradicsommal, kis káposztával (vagy mikor minek van idénye, mi olcsóbb) elég jól lehet lakni, abszolút 'egészséges', tápláló de talán nem annyira drága. Oké, hogy 200 forintba belekerülhet míg 2-3 zsemle 100 forint alatt van..

2014. ápr. 16. 14:24
 12/13 A kérdező kommentje:

10-es válaszoló: szoktam más gyümölcsöt is enni, ami az idénynek megfelelő, tudom, a banán nem a legjobb választás, az utóbbi 1-2 hétben kívánom nagyon csak, de le akarok vele állni :) Igazad van, szotyiból elég lenne egy kevés :$

Látom a túrófogyasztásról eltérőek a vélemények, úgyhogy teljesen nem fogom kiiktatni, de a reggeli tej az tényleg felesleges, azt el tudom hagyni, és igyekszem reggel is valami fehérjét is fogyasztani. Mandulatejet már próbáltam, az nekem nem ízlett, kókusztejet akkor majd kipróbálom.

Vacsorára szerintem tojást fogok enni némi zsiradékkal, meg sok zöldséggel, azokat tényleg lehet kapni egész jó áron.

Kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok reménytelen, persze még nem tökéletes az étrendem, de akkor ezek alapján fogok változtatni.

Nagyon köszönöm, nagyon sokat segítettetek! :)

2014. ápr. 16. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt néztem, hogy 25 dkg csirkét írtál, 1 étkezésre. Az rengeteg, annyit nem tudsz megemészteni egyszerre. Ergo kárba veszik egy jó része. Oszd fel több étkezésre.
2014. ápr. 16. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!