Súlytartáshoz ez sok, vagy megfelelő?
18 éves lány vagyok, 47 kiló, 165 centi. 5 kiló koplalással ment le rólam. 52 kiló voltam, de akkor mindent összevissza ettem. Most elkezdtem étkezni, viszont megint visszatértem az összevisszaságra.
A mai menüm ez volt:
reggeli: kifli medvesajttal
tízórai: 3 kis sárgabarack
ebéd: citromleves, egy hal két krokettel, madártej
vacsora: kakaóskalács medvesajttal
És még most sül a kedvenc sütim. Régen is összevissza ettem, visszagondolva ha egy kicsit egészégesebben ettem volna, vékonyabb lette volna. Volt is hasam-vagyis a barátom mondta, és azóta nem tudom eldönteni, hogy duci voltam-e. Szinte mindenki azt mondja, hogy szedjem vissza azokat a kilókat, de nem merek enni. Mostis mindjárt kész a süti, és bűntudatom van.
Sokat ettem ma? Még egy órát(10 km-et) bicikliztünk.
A normális súlyod 55 kiló lenne.
No comment.
Az elsőt választ nem én írtam, csak véletlenül megegyezik a százalék.
2.
Köszönöm a válaszokat!!
Sajnos ez a baj, hogy nem megy a mérték. Hiába tudom, hogy kellene enni, vagy alig eszem, vagy zabálok. Sütiből is vagy semennyit nem eszek, vagy százat...egyszerűen nem tudom megállni.
Tényleg 55 kiló a megfelelő? Én kétségbe voltam esve az 52 kilómmal, mert úgy éreztem nagy a hasam, és mikor a barátom közölte magától, hogy van egy kis hasam, akkor kiborultam, és leakartam fogyni.
Így távolról meg nem mondja senki, mi a megfelelő Neked (testalkat, izomzat, csontozat is számít, valamint ugye kinek mi áll jól és kinek mi tetszik)...
Hm, ha nem tudsz mértéket tartani, akkor ha teheted, csak ritkán legyen ereszdelahajam, a kedvenc sütiből pl. én ennék, ha sokat, hát sokat... De máskor visszafognám magam. Nem tudom, Te hogyan működsz, én ha sokat édességezek vagy ilyesmi, akkor egy ideig teljesen elvagyok nélküle minden probléma nélkül. Ez az alkoholra és az éttermi étkezésre is igaz.
A bűntudat pedig nem jó. Viszont átgondolnám, hogy kakaós kalács után kell-e sütizni...
Én alapból kerülöm a szénhidrátdús ételeket, nem mintha tragédia lenne, ha néha eszem olyat, de azok úgyis megtalálják az utat a napomba, legalább direkt ne tervezzem oda őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!