Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit tehetnék...

X.Lolii kérdése:

Miért van ez? Mit tehetnék ellene? (többi lent)

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. 174 cm magas és 59-60 kg. Nagyon daginak látom magam. Ami a legjobban bánt az az, hogy hízok, hízok és hízok. Pedig hétköznapokon 400-500kcalt viszek be, mert nem vagyok éhes. (kalória bázison vezetem) Viszont hétvégén eszek normálisan. (szerintem akkor sem eszek többet, mint 1700-1800kcal) Próbálok egészségesen étkezni. Hetente ötször mozgok, plusz gyalog járok suliba, ami oda- vissza kb 4km (tudom ez nem túl sok) és minden héten úszok egy órát. Az utóbbi időben híztam 2-3 kilót (eddig 56-57 voltam)és ezt többen szóvá is tették. Hogy tudnék lefogyni? Min változtassak?

2014. ápr. 13. 00:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az 500 kalóriás "étrendeddel" belassítod az anyagcseréd, így teljesen jogos, hogy amikor normális mennyiségű kcal viszel be attól hízol.

Emeld fel a napi kcal keretedet alapanyagcsere szintre. Maradj ezen pár hétig, aztán heti 50-nel növeld, amíg el nem éred a szükséges kcal mennyiséget.

Esetleg még a ch hintáztatást is kipróbálhatnád, hogy magához térjen az anyagcseréd.

2014. ápr. 13. 00:51
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ. de érdekes módon nincs az anyagcserémmel gond.
2014. ápr. 13. 00:52
 3/8 A kérdező kommentje:
vagyis inkább azt mondanám hét függő. valamikor egész héten nem megyek wcre, valamikor hetente kétszer is.
2014. ápr. 13. 00:58
 4/8 A kérdező kommentje:
kb 5 kilótól szeretnék megszabadulni
2014. ápr. 13. 01:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

raktároz a tested és valószínűleg az a kevés amit beviszel sem megfelelő tápanyag,nem hús,tojás,zöldség.

vitamin hiány lesz nálad,meg mindenféle nyavaják várhatóak,megbetegedés és további forma romlás.

ahogy leépül majd az izomzatod-amitől formás egy ember-úgy fog nőni a testzsír% mert a zsír meg megmarad.

vagyis maradhatsz ugyanannyi kiló csak épp puha zsíros vizenyő formában.

ezután fog megindulni majd a teljes leépülés és az anorexia nervosa.

2014. ápr. 13. 01:25
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
az anyagcsere meg nem a wc-zést jelenti aranyom.
2014. ápr. 13. 01:26
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. és elnézést, hogy segg hülye voltam aranyom...
2014. ápr. 13. 02:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha egészségesen szeretnél étkezni, akkor sürgősen felejtsd el ezt a 400-500 kcalt! Korábban már leírták a hátrányát, belassul az anyagcseréd, tönkre teszed az egészséged. Fogyni úgy kell, hogy csak kicsivel vagy alatta a napi kalóriaszükségletednek és napi 5-6 szor eszel. A 6 óra után nem evés is baromság, hacsak nem 8kor fekszel auldni.
2014. ápr. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!