Miért van ez? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Már elég sokat fogytam, majdnem 20 kg-ot. Már csak 1-2kg volt hátra, viszont néhány nappal ezelőtt súlyos falásroham tört rám, és azóta szinte állandóan csak eszem. Mindegy mit, csak édesség legyen. Nem bírom abbahagyni, amíg hányingerem nem lesz. És tényleg, szó szerint. Addig ettem a múltkor is, hogy a végén már a kanapén jajveszékeltem. Aztán másnap kezdődik előröl. Már híztam is vagy 1 kg-ot :( Mit tegyek? Nem bírok leállni. Félek, csak akkor lesz vége, ha a tükörből újra a régi, dagi énem néz vissza. Furcsa módon ilyen falásrohamaim a fogyásom alatt nem voltak. Kérlek segítsetek!2012. febr. 5. 21:39
1/1 anonim válasza:
Lehet pszichológiai probléma, az elnyomott "dagi én" kompenzál. Tudat alatt vagy nem akarod ezt az egészet, vagy pedig a diétádban van/volt súlyos szénhidrát megvonás, amit most pótol a szervezet. Mit, hogy eszel?
Tüntess el minden édességet otthonról. Roham esetén fekvőtámasz, menj el futni, ülj fel a biciklire, igyál vizet. Igazából itt a "programozással" lehet a gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!