Mit tehetnék ellene? (lent)
Figyelt kérdés
178 centi vagyok és most 55 kilo. Kb egy hónapja rossz periódusban vagyok eléggé sokat fogytam magamhoz képest( 5kg), pedig nem is akartam. Most a fenekemen kis csíkocskák vannak, anyukám szerint striák. Ha visszahízok az eredeti súlyomra( legalábbis szeretnék) akkor el fognak múlni vagy örökre így marad? 15 éves vagyok, és nagyon csúnyának találom :P2010. júl. 22. 19:05
1/5 anonim válasza:
Sajnos nem fog elmúlni, de idővel halványodik.
2/5 anonim válasza:
Úgy van ahogy az előző válaszoló írta, sajnos nem múlnak el, csak halványodnak.
Egy kis vigaszként: nekem is van,rengeteg, (a fenekem, combom belseje, csípőm), de idővel elfogadtam.
Kenegesd testápolóval, az segít valamelyest meggátolni, az újabb csíkok kialakulását.
3/5 anonim válasza:
Nekem is vannak striáim és én krémet használok rá és tök jól elmúlik tőle a rossmann-ba lehet venni 2400.- Ft körül van én nekem nagyon beválik.
Sunfleur Börfeszesítő krémgél(vagymi) terhességi csíkok striákra. Nagyon ajánlom!:)
15/L
4/5 anonim válasza:
(előző vagyok xD) ha rendszeresen használod elmúlnak tőle aztán egy kis időre teljesen elmúlik majd utána jön ki és utána megint bekenem és újrade sztem ha mindennap használni fogod akk lehet h jobb lesz nem tudomxD
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
A krémet meg majd kipróbálom szerintem :)
2010. júl. 22. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!