Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet jó...

Mennyi idő alatt lehet jó alakom? (kép)

Figyelt kérdés
[link] sajnos gerincproblémám van,csak sétálnom,és kerékpároznom szabad.Comb -fenék problémám van. :/ 170 cm 72 kg.
2014. ápr. 11. 20:25
 1/10 MrPifta ***** válasza:
47%
most is jó alakod van
2014. ápr. 11. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

Sétálj, biciklizz és ússz sokat. Azt is lehet.

Nincs amúgy rossz alakod, csak feszesedned kellene.

2014. ápr. 11. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Ez Demi Lovato a képen. Ha az alakod hasonló akkor fogynod kéne e pár kilót és feszesiteni. Amúgy teljesen jó :)
2014. ápr. 11. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Gondolom, azért tette be, mert ő is ilyen. :)
2014. ápr. 11. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Jól van :) el van nézve :D
2014. ápr. 11. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ilyen vagy mint a nő a képen, akkor ne fogyj, inkább formásodj mozgással. Nem kell gebének lenni...minek? Az nem nőies. Ám az ami a képen van az az:)
2014. ápr. 12. 01:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Bocsi,elfelejtettem odaírni,hogy Demi Lovato van a képen. :D köszönöm a válaszokat! Sokan bántanak külsőm végett.Barátom nagyon szereti,viszont nem érzem magam jól. :S
2014. ápr. 12. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Tedd le a fölösleges cukrot, gabonákat, erősíts és jógázz, taichizz.

Semmi olyan gyakorlatot nem kell senkinek sem csinálnia, amit gerinc problémákkal ne lehetne végezni.

Séta és kerékpár meg semmi. Guggolás a lábak edzése, és csoda folytán: nem terheli a gerincet :)

2014. ápr. 12. 10:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez egy általános tévhit kezd lenni, hogy ha fáj az ízületem vagy a gerincem, az a legjobb neki, ha kikímélem...

Nekem a térdem fájt piszkosul, recsegett, ropogott. Elkezdtem guggolni és felhúzni, akkor nagyon fájt, most meg semmi baja, mert lett kenése a terhelés hatására.

2014. ápr. 12. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért mindent csak ésszel..

De az általános igazság, hogy az emberi szervezet nem 'pihentetésre' lett tervezve.

Jó, nem kell túlhajtani. Csakhogy a normális működéshez igenis kell mozgás, izommunka, ráadásul az sem egészen mindegy hogy milyen. A mozgás tényleg gyógyíthat.

2014. ápr. 12. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!